arkadaşlar 2004 model beyaz accentim var aracımın koltukları cok kirleniyo koltuk kılıfı almayı düşünüyrm bi kırmızı opel corsada gördüm kenar kısımları siyah ortası kırmızı cok hoşuma gitti fakat bnm aracımın konsol kısımları gri dışıda beyaz bu renklerde bi kılıf alırsam sırıtırmı sizce çirkin mi durur sizin tercih ettiginiz renkler neler yada kırmızı siyah türü kılıfı olan arkdaşlar birer fotoraf koyarlarsa aklımda ona göre bi fikir olur şimdiden teşekkürler
eet beyaz bnde öyle siyah düşündüm orta kısmıda kırmızı ama konsol kısmı kapı döşemeleri falan gri fazla renk karmaşasıı olsun istemedim
sade siyah yakışır işde https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Beyaz'ın içine siyah yakışır. Açık tonda koltuk kılıfı hem çabuk kirlenir hemde aracı boğar düşüncesindeyim. Farklı bişey istiyorsan gördüğün kılıfıda düşünebilirsin ama sade siyahın iyi görüneceği görüşüne katılıyorum...
99 accentime gri kılıf takmıştım. orjinal döşeme gibi olmuştu. güzel bir gri tonu öneririm. siyahla kırmızıyla mahvetme güzelim beyazını.
Önce affınıza sığınıyorum konunuzu bölmüş gibi oldum Bir ihtiyacım var kunuyu'da nerede açaçağımı pek kestiremedim Bir şekildede bu konuyu açmak zorundayım. Bende orijinal takıntısı var 97 model HB yumurta kasa accentim var ona orijinal koltuk kılıfı arıyorum bir türlü bulamadım Bulunduğum yerde sipariş ver getirtelim diyorlar bilirsiniz siparişin ne geleceği belli olmaz Bana ne tavsiye edersiniz. Kununuzu böldüğüm için özür diler saygılarımı sunarım.
Orjinal bulamazsiniz cunku yoktur Yapan varsa diktirin araciniz icin. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Koltuk kılıfını koyu gri almanızı tavsiye ederim, siyahta toz izi çok belli oluyor (ayakkabının değdiği yerlerde), açık renklerde de ter ve su izi hemen leke yapıyor
Ben admireye diktirmiştim 4-5 aydır kullanıyoruz hiçbir kayma, eskime gibi bir sorun olmadı eğer etrafınızda özel diken varsa bence 50-60 lira fazla verip aracın ölçülerine göre diktirin daha önce hazır kılıflardan alıyorduk hemen eskiyordu, tam uygun olmadığı için kayıyordu ama şimdi gayet memnunuz.