İyi akaşmlar beyler; Linkine atmış olduğum ürünlerden Türkiyede varmıdır nereden temin edebiliriz bilen var ise yardımcı olabilir mı? Eğer Türkiyede bu kalitede ve güzellikte bulamaz ise bu siteden alışveriş yapmak güvenlimidir? http://tr.aliexpress.com/item/Newly...ther-seat/32330076019.html?isOrig=true#extend
Bence bu şekilde hazır halde yoktur. Ama siparişle bu işi yaptıracak yer bulursunuz. Tabiki büyük şehirlerde.
Deri veya benzeri bir şey galiba bu, resme bakıp almayın bence, bu gibi deri ve benzeri olaylar gerekli hava alamadığında inanılmaz rahatsız edici oluyor. yakıyor insanı terleme yapıyor. Transporter vardı, deri döşeme yapılmış görseniz çok beğenirsiniz ben orjinal sanmıştım, 3-5km yaptıktan sonra sordum orijinal değil mi diye? değil dediler oturunca anlıyorsunuz.
Bence bu kılıf bizim arabalar için fazla. Mercedesin falan olur alırsın dicem de ona da binen adam kılıf falan takmaz.Nerdeyse 1000 lira.
Geçen sene Bizim era ya yapyırdık sakaryada 400 tl krem rengi deri döşeme. Babam çok memnun ben uzun soluklu kullanmadım. Şahsen oturma yerinin ortasına ve sırt bölgesinin ortasına hava geçirecek bir deri kumaş karışımı bir şeyler yapılmalı ben uzun yolda rahatsoçız oluyorum deri koltukta. ( alışmamışız) D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazın araba güneşte kalırsa sıkıntı (kaliteli bir cam filmi baya fayda ediyor), kışın koltuk ısıtma yoksa büyük sıkıntı, araba birde dizelse geç ısınıyor kaloriferin ısınmasına kalırsa iş, insanın neticesi donuyor
Koltuk ısıtma düğmelerini aldım daha takmak nasip olmadı ama bu yaz onu halledicem D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgiler için Teşekkürler, İlla Deri olacak diye bişey yok sadece bu tarz kesim v.b bi kılf düşünüyorum özel bi kumaş olarak var hem fiyatı uygun hem dediğiniz gibi terletmez kullanımı rahat ... Bu sitede bulabildim onuda... Alış veriş eden var mı buradan?