Arkadaşlar malum yaz geldi benim araçta koltuklar deri o da çok yakıyor ix35 için koltuk kılıfı önerisi olan var mı en kullanışlı olan hangisi
Hocam sipariş kılıf diken yer var , adamlar tüm modellerin kalıbını plazadan almışlar spariş verirken kendin renk ve deseni sanal olarak oluşturuyorsun ve sonra satın alıyorsun , sonra dikiş ve sana ulaşması bir haftayı bulabiliyor. ( otomakilif.com) ben i20 me oradan tasarladığım kılıfı diktirip sanayide taktırdım , işçilik ve kalite 9 numara diyorum. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Ben de hesapladım 187 TL diyor accent için.. Kargo bedava mı acaba, biraz tuzlu geldi ama güzel görünüyor
Koray bey ben geçen yıl mayısta almıştım işte bir sayılır alalı o zaman benim kılıf 202 tl idi kargoyu sanırım onlar karşılıyordu ve 30 tl de döşemeciye vermiştim , dediğim gibi 1 yıl oluyor en küçük bir pot veya deformasyon yok bir yılda bozulmayacak hazır kılıf yoktur o nedenle olsa gerek sipariş ve araca özel olunca pahalı oluyor yoksa nette 35 tl ye de kılıf var. Günümüzün ekonomik şartlarında tabi pahalı geliyor hepimize. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Dışarda 40, 50 tl ye satilanlardan çok memnun kalacağınizi sanmıyorum kılıfın üzerinde 30 tane model yazıyo bu 30 arabadan kacina daha dogrusu hangisine adam gibi olur Allah bilir.