Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

koltuk hakkında yardım

'Accent Forum - Club' forumunda sicakseven tarafından 21 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkdaşlar gecen gün aracımı temizlerken sag ön koltuga oturdum fakat sırtıma bişey battıgını farkettim sag ön koltugun sag tarfında arkaya dayanılan yerinde aşagıya dogru inen demir belli oluyodu altında sünger kalmamış sagdece koltugun bezi var üzerinde yeride tam kemerligin izasında biraz düşündüm ve bizim admireleri koltugunun arka tarafının fermuarlı gibi durdugunu farkettim eyer o fermuarı acarsam oraya ince bi sünger yerleştire bilirim dige düşündüm fakat ne yaptıysam o fermuarı nası acıcagımı bulamadım bana yardımcı olurmusunuz o demir neden cıkmış başka bi yöntemle yok edebilirmiyim yada o fermuarı nasıl acabilirim arkdaşlar yardımlarını bekliyrm

2. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    İşte Hyundai birkaç sene sonrada olsa sorun bombaardımanına tutuyor sahibini
    Bizimkide öyle ama pek umursamıyorum eğer birgün rahatsız olurda sökersem nasıl söküldüğünü yazarımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

3. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aynı sorun bendede vardı.önce koltuğun alt tarafına doğru2 tane siyah lastik var ucu kancalı..onları yerinden kurtar.eğilmen gerekiyor.yani yakın çekim yap..fermuarın başlama yeri alt tarafta içeriye doğru sokulmuş o yüzden göremezsin el yordamı ile dışarı çıkart. fermuarı açıp aralayınca içerde süngerin yırtık olan bölümünü göreceksin sağlam kısmına japon sürüp köşeye gelcek şekilde yapıştrırsan sorun çözülüyor.kolay gelsin.

4. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    perşembe günü balıkesire gittim toplantı vardı 1 saatim boştu hemen sanayiye gittim gezerken kolçak taktırmak geldi aklıma bi döşemeci kestirdim gözüme sordum pazarlık falan 40 tl dedi 1 ssaatte taktırdım...iş bitince kolçağı takan arkadaş araba gerçekten güzel koltuklarında kalite malzeme kullanmışlar dedi...şaşırdım konuyla pek alakalı değil ama eğer bi döşemeciye uğrarsan bence çok kısa sürede aklındaki işleri yaptırabilirsin hatta koltuk içine göre özel süngerler kestirip taktırabilirsin ...

5. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sagol selo1 kardeş denicem umarım yapabilirim

6. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    ya araban garantide deilmi git servise yapsınlar benimki gıcırdama yapıodu bi parca deiştirdiler garantiden ses falan kalmadı.hiç ugrasma onlar halleder garantiden tekirdağ gençler oto biliosun yerini böle konularda ilgileniolar saolsunlar

7. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    biliyrm kardeş bnde o servise gidiyrm bi kaç tane tanıdıkta var ama bnm aracım 2004 model o yüzden garantisi yok yani

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    herhangi bir döşemeci hemen hallder

Bu Sayfayı Paylaş