Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

KOLTUK GICIRTISINA CARE BULAN VARMI

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda emregun tarafından 7 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar aldıgımdan beri defalarca servise goturmeme ragmen şu gıcırtıdan kurtulamadım söküp atacam sonunda.bu sorunla karsılasıp sorunu gideren arkadaslar yazarsa sevinirim

2. Misafir

Misafir Guest

Hangi koltuk...

3. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sürücü koltugu hocam..defalarca servise gittim yaglayıp gonderiyorlar ama 1hafta sonra gene aynı..

4. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hangi aracın yardımcı olabilirim heralde bende de sorun vardı cozdum kendi kendime

5. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    era ...dosemeleri yag yapmıs servis,kavga gürültü etmemize ragmen bir cozum bulamıyorlar .

6. Misafir

Misafir Guest

Bu tür aksamları gres ile yağlıyorlar, eğer dışardan toz alıyorsa zamanla ses yapmaya başlıyor...

7. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimde gıcırdıodu ama servise hic goturmedim cunku baska seslerden goturdugumde bana farklı seyler cıkarıodular :)
    nasıl mı mesela bi keressinde arkadan cok ses gelio du goturdum dedilr amartisorler gitmis neyse degidtik ama ses kesilmedi koltuk kulıflarımı takarken fark ettim arka koltukaları indirdigimde plastiklerin yerinden cıktıgını fark ettim ve dosemeciye vidalattim ve ses kesildi
    olan benim amartisorlere oldu :)
    şimdi de on surucu koltugundadan gel,io
    oda ray sisteminden kaynaklanıo sol ray dislisi bir dis onde sag ray dislisi arkada ve kolgugun konumu değiştigi zaman ses yapıo tam raya oturmuo disliler
    tam oturmak için el frenini cekip vitese atıom ardından sert darbelerle koltugu oturtuom ve ses kesilio
    aama koltugun konumu değiştiginde gene baslıo

8. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam 2008 martta aldım aracı..aldıktan bir kac ay sonra basladı bu gıcırtı..gitmeedigim servis kalmadı..degistirmiyorlarda degistirecez diyorlar sonra acıkca "hyundai parca deişdirmemizi istemiorsorunu giderin gibi cevaplar alıyoruz hyundai den" diyorlar.

9. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

hocam kızaklarbi kac kez degişdi sorun baska bi yerde olmalı

10. Misafir

Misafir Guest

Öyle şey olmaz, hakkınızı arayın, sonuçta olmaması gereken bir şey...

11. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    her gittigimde aynı cevabı alıyorum.yagla ve gonder.artık nereye gidecegimi şaşırdım

12. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    eski aracımda vardı benimde söyledim sözde düzelttiler 2 kere fakat geldikten 2 3 gün sonra yeniden yapıyordu bende umursamadım artık sineye çektim.

13. unterseaboat

unterseaboat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim otomobilimin de sürücü koltuğunda var dı bu gıcırtıdan.Koltuğun ayarlarınla oynayıp tekrarkullandığım konuma getirdim,çok şükür ses falan kalkmadı.

14. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sırtınızı dayadığınız yerdenmi yoksa oturduğunuz zemindenmi böyle bir ses geliyor ?

15. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    servis koltuğumu söktü sıktı sağını solunu geçti..bazen çok naidr yapsa bile o emniyet kemerinin takıldığı yerden geliyor..birde son zamanlarda sağ arka kapıdan ses geliyor zannetmiştim.öyle ses geliyordu ki inip kapıyı sallıyordum vs zerre boşluk yok plastiği dinletiyorum dinleyen bilmiyorum diyor sonunda sağ öndeki yolcu koltuğunun kafalığından geldiğini anladımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif kafalığı 2 kademe aşağı indirince ses kesildi..malesef benim evin yolu şu zift üstü mıcırlı asfalt ve yağmurdan sonra çukur çok..ve yolda çöküntü vs...kısaca köy yolu gibi benim işle ev arası..

16. emregun

emregun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

ses oturulan yerden geliyor grafit..ozelliklede aracsallandıgında artıyor .e erada massallah yayık gibi salladııgından sesi duymamak için son ses müzik acıyorum artık

17. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Ya kardeş siz nasıl biniyonuz bu arablaara.Bende gıcırtı kırıltı yok allaha şükür...

18. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    dostum aynen benimde alt tarartan ayar yaptığım yerden geliyordu gıcır gıcır diye birde emniyet kemerinin içinden geliyordu tutunca geçiyordu yeni aracımdada emniyet kemerinden geliyor + ön sağ taraftan mı desem üst taraftan mı takır tukur geliyor oynayıp oynayıp yapamayacaklarını düşündüğümden hiç elletmedim yeniyi bende müziğin sesini açıyorum. birde yeni eralar eskilere nazaran içeri daha çok ses alıyor.

19. ilkercan

ilkercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu sınıfta bir araçtan sesler gelmesi normal.Benim koltuktan ta ses geliyordu.Tavsiyem koltuk ayarını sürekli değiştir.Zamanla yerine oturur.Yerine alışınca sesin kesileceğini düşünüyorum.Eranın yalıtımı ve malzeme kalitesi sınıfına göre iyidir.
    Düzenleyen : ilkercan

20. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    yorumları hiç okumadım ama koltuktan gelen ses diye epeydir güncel bir konu :)) ben koltukta o kadar tepiniyorum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gifhiç ses mes duymuyorum valla çivi çiviyi sökerse arabayı otel niyetine kullanın https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş