yaklasık 3 hfta önce 70.000 bakımında yaptırdığım koltuk gıcırdaması yine yüzünü göstermeye basladı bu sefer siddetini artırarak gösterdi şimdi servise gidiorum bugun bos vaktim var götüreyim bakalım aksam dönüste size yazarım basımdan gecenleri
bugun servise gittim ve koltugun yasladığımız tarafta dişliler varmıs onlar asınmıs dümdüz olmus oda ses yapıomus usta kendisi gösterdi ve siparis edildi 303 ytl komple set halinde geliomus ve garantiden değiştireceklerini sölediler zaten garantiden deilse kalsın dedim bi gıcırdama için 300 ytl veremem dedim onlarda garantiden değiseceğini salı günü servise gelmemi sölediler.
Çok iyi haber ama 303 lirayada aracın tüm iç döşemesi yenilebir. Bence abartılı bir rakam belirtmişler.
vallah servisteki bilgisayardan beraber baktık hiç saklı gizli işleri yok hatta gel parca fiyatlarına bakalım dediler garantiye giriomu die bakalım dediler gercektende 303 ytl yazıodu kdv dahil fiyatı.sonrada garantiye girio salı gel dediler.ama dediğiniz gibi 300 ytlye neler yapılır arabaya haklısınız
Accent admire modelinin belirtiğiniz parçası bu kadarsa Getz modeli düşünemiyorum bile.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif Gerçektende baya bir pahalıymış... Neyseki garantiden değişiyormuş, sizin adınıza sevindim...
benim eradada arasıra koltuk gıcırdaması oluyo ama ses koltuktanmı yoksa emniyet kemeri tokasının takıldığı yerden mi geliyo bi türlü çözemedim arabayı servise bırakmayada birtürlü fırsat bulamadım acaba sorun nerden kaynaklanıyordur
arkadaşlar bendede emniyet kemerinde geliyo ara sıra.ben çözdüm ama.emniyet kemerinin takıldığı yeri yukarı doğru kaldırın.gerin olcağından ses gelmiyor.deneyin
Ön tampon 165 Lira Ön çamurluk 120 Lira Ön damlumbaz 18 Lira Ön Tampon karlığı 18 Lira Ön tampon koruma plastiği 18 Lira Silecek Su deposu 15 Lira Tüm parçalar orjinal hyundai nin orjinal parçası. Aldığım enson ve makul fiyatlar bunlar... Getz in ön tampon fiyatına Era nın ön/arka tamponunu veriyorlar.
sonunda garantiden değişcek parca geldi ve bugun taktırdım bu parca sayesinde koltuğumun bugune kadar sola yatık olduunu anladık servistekiler hayret etti aracım kaza gecirmişti ozaman sanayide toplandığında koltuğu dengelemek için altına pul koymuslar pullar zamanla altından kaymıs ve koltuk sola yatık kalmıs bugun düzeldi ve sanki 0 araba koltuğu gibii oldu yaa