Arkadaşlar koltuklara kılıf yaptırmaya niyetlendim ama universal kılıf istemiyorum. Araca özel hazır kılıflar da istedigim renk ve kalitede olmayabilir diye tereddütlüyüm. O yüzden talebe göre özel dikim yapan, işinin ehli, uygun fiyatlı bir döşemeci arıyorum. Ankara'da bu işlerle ilgilenen veya daha önce yaptırıp memnun kalan arkaşların önerebileceği bir yer varmıdır acaba LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankarada uygun fiyata inanın her yerde bulabilirsiniz, ben sanıyorum geçen sene bu konuya değinmiştim, taki geçen seneden biliyorum ki hem uygun hem kaliteli döşüyorlar, şimdi yerlerini unuttum ama , ben hep görmüştüm.
Orayı biliyorum defalarca görüştüm ama ordaki arkadaş yeniden dikmekle ugraşmak istemiyor sanırım. Daha önceden diktiği ve elinde kalanları takmak istedi. Onlarda benim istediğim gibi degildi. Ne dediysem kabul ettiremedim yeni kılıf diktirmeyi. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz önce aradım atayı. Yalnızca deri döşeme yaptımlarını ve onun da fiyatının 2000 lira oldugunu söylediler. Deri istemiyorum yazın çok terletir. Hemde 2000 lira biraz uçuk oldu LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de ben görebilsem. Bugün fırsat bulursam şaşmaza gidicem. Orda birkaç yer var gibi LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel olur, benim bahsettiğim yerler etimesgut elvankent civarlarındaydı, hatta elvankent, orda bir köprü var ayrılıyor, orada bayağı bir vardı yerler, bilmiyorum bahsettiğiniz yer orasımı, ben ankaranın yabancısıyım pek bilmiyorum ama oralarda yoğun bir şekilde görmüştüm.
Pazarlıkla 1.000 liraya hallediyorlar ben yaptırdım derisi kaliteli ve kesinlikle terletme yapmıyor yaz kış çok memnun kaldım tavsiye ederim oranın sahibi mustafa beyi bulun 1.000 lira teklif edin derim