Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kolon koyabilmek için yer yardımı

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda sicakseven tarafından 10 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. sicakseven

sicakseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar era aracımda önlerde 16 cm mid arkada oval kolan var şimdi elime 1 takım 16 cm lık mıd daha gectı bunları aracımda nereye monte edebılırım yardımcı olabılcek arkadas var mı ılk aklıma gelen arka panzotu bozmadan koşelere fiberden yer yaptırmak ama aracımın orjınallıgını bozmak ıstemıyorum harıcı yaptrsam camdan dolayı koyucagım mod ön cama dogru degıl arka cama dogru bakıcak buda calmasını sesı öne vermesını engeller mı suanda kararsızım yardımcı olcak arkadaş var mı

2. FreQueency

FreQueency Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kabartmalar mevcut onlarla yükseltip arka tarafa koyabilirsin 35-50 lıra arası mdf kabartma

3. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Sesi arka cama vermen çok saçma olur ön tarafa bakacak şekilde yaptır tekli mid pandizotları var onlardan alıp köşeler koydur onlar uymazsa pandizotçuda ölçü aldırıp yaptıra bilirsin ben öyle yaptım ama 2 takım yaptırdım tek takım nasıl olur yakışırmı bilmem benimki bu

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    era için hazır yapılmış hoparlör için panzot bulabilirsin. yukarıdakine benzer.

Bu Sayfayı Paylaş