bende diyorum, artık adnan bey yazmıyor mu yazdıgınız yazı dogru katılıyorum. sevgi azalıyor, dostluk komşuluk eskisi gibi değil ama o şekilde yaşayanlarda var. mesela ben
ah benim sadık okuyucum:RpS_rolleyes: önceden haftada bir yazardım.Bu aralar ayda bir anca yazıyorum.işler baya yoğun.ama sevenlerimi de üzmek istemiyorum(amma da megolamanım di mi :RpS_razz İnşaallah işler hafifleyince tam gaz yazmaya devam...İlgin için teşekkürler ve de swiftin de hayırlı olsun...Rabbim kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim...
evet bir megolamanlık sezdim teşekkür ederim, amin cemil cümlemiz kazasız belasız kullanırız inşallah
Abi Ben Paraya Önem Veren Birisi Değilim Para Benim İçin Sonraki Planlar. Dostluk Daha Önce Gelir. Paranın Satın Alamayacağı Şeylerdir Bunlar.:RpS_sleep:
biliyoruz öyle olmadıgını şaka yapıyor şakaa kim ne derse dese para önemli, geçinip kimseye muhtaç olmayacak kadar şart ama fazlasıda zarar. mesela ben serdar'ın zengin olmasını istemezdim zaten. para bu; kadınlar rahat bırakmazdı, en ufak şeyi dahi kabul etmez boşanırdım:RpS_lol: gerçi insanın içindede olucak fakir ama aldatan erkek yokmu var ama parası olan insanın şansı daha çok:RpS_lol: demek ki herşeyin normali makbul:RpS_lol:
bakıyorum da millet paralanmış Para el kiri değildir elbette.Hayatın kendisi de değildir.Olmalıdır insanın hayatında ..Ama dozunda...Kimseye yani merde ve namerde muhtaç olmadan yaşamak için , hesabını vereceğimiz miktarda paramız olsun hepimizin.Sağlığımız huzurumuz ve de neşemiz de olsun tabii ki...Sizleri seviyorum arkadaşlarım...:RpS_love:
Para , sağlık huzur mutluluk demektir ... İnsani duygular bile paradan geçer ... Sınırsız param olsa etrafımda aç açıkda bir allahın kulu kalmaz ... Hayatımı 60 metre süper lüks teknede geçirir , her gün rakı balık keyfi yaparım ... her cumartesi gecesi parti veririm ... şahin alır ferrariye arkadan çarparım ... Ajanslardan parasıyla manken kiralarım belkide satın alırım ajansları facebookumda 5000 tane sarhoş manken resmi olur ... Başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerini gezerim ... Gittiğim her yerin en meşhur gıdasını tüketir 250 kilo olur , sonra yağlarımı aldırır kendime bir diyetisyen tutarım
Yazına gelince Adnan abi , bizim buralarda mahalle komşuluk ilişkileri hala eski günlerdeki gibi ve hatta çok daha yoğun ... İstanbul'un nadir semtlerinden ... Yapılaşmamız çarpık fakat insan ilişkilerimiz çok düzgün ... Daha lüks ve pahalı semtlerde komşuya ''merhaba'' bile yok ... Heleki ramazanda görsen , tutan tutmayan herkes alır evden yemeklerini tatlılarını doğru komşulara , veya parka ... Allah yukarıda şahit , bizde tutan yok ... ama bizim eve davet edilip orucunu açmayanda yok ... Akrabalarımızdan çok daha yakın ve dürüstler ... İyiki bu insanlarla birlikte yaşıyoruz ... Komşularımın değerini bir kez daha hatırlattığın için teşekkürler ...
Zaten benim yazılarım genelde yaşamımdan kesitlerdir Mirkan kardeşim.Ben İzmir Karşıyaka da yaşadım gençliğimin en güzel yıllarını.Çıkmaz bir sokakta kapıların kilitlenmediği komşu kızının Bacımız olduğu, evlerin sokak halkına açık amme malı olduğu bir ortamda.Şimdi o kadar olmasa da Denizli de apartmanda kısmen yine yaşıyorum o komşulukları.Ama sen benden şanslısın gibime geldi.Ne güzel....Ayrıca yazımla ilgili iyi dileklerin teşekkürler....Sevgiyle ve muhabbetle kalın..