Arkadaşlar merhaba , 2012 elantra otomatik vites aracım var aracımın iç dizaynındaki görselliği arttırmak amacıyla vites kutusunun deri ve körüklü olmasını istiyorum 2014 - 2015 modellerdeki gibi bu mümkün müdür ?
otamatik aracım hiç olmadı ama gördüğüm kadarı ile körüklü vitesler sadece ileri geri hareket edenler oluyor yani herhangi bir diş yok sadece mandalına basıp istenilen konuma getiriliyor.körük olmayanlar ise hafiften vitesin durumuna göre sağ sol yönlerine de hareket ediyor ve körük olursa bu dişleri farketmeyip vitesi zorlama olasılığı olabilir diye düşünüyorum.
iki resmede dikkatli bakarsan vitesin bulunuğu konsol tamamen farklı yani vitesin alt bölümünün tamamen değişmeis gerekir ve bence o yapacğaın masrafa değmez. Kişisel kanaatim.
@onlycihan ındediği gibi vites geçişleri farklı ama o tırnaklı yapı çok sıkıntı değil ittirdinmi gidiyor. Şekil olarak uyumsuz bir yapıda D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence otomatik vitesin körüksüzü daha güzel. Bazı üst düzey araçlarda ve spor arabalarda vites yolları açıktır. Bu şekilde olduğu için şansılısınız. Bana kalırsa hiç elletmeyin.
Düşük maliyetle körüğün (güzel bir çerçeve dikişi şart kırmızı şerit olabilir) altına kaliteli çift taraflı bant veya cırt bant geçirip hayaline kavuşmuş olursun, 10 kere ölç bir kere kes