1-Öncelikle orijinal teybini söktürüp yerine güzel bir pıoneer taktırmak nasıl olur. malumunuz kaset bulmak zorlastı artık. 2-160.000 bakımı yaptıran varmı. gideri nedir, ne masraflar ister. (aracım 146bınde) 3-camlara fılm cektırme konusunda kurallar nelerdır. trafıkte yasal olanı nedır. kullanan varsa nasıl yaptırmak kaca yaptırmak lazım. 4-aku durumunu nasıl test vs. edicez. ne zaman degıstırıcez. 5-dizel bir araç nasıl kullanılmalı. 2-3 bın devır arası vıtes dusurup yukseltınce araba cok hopluyor. dızeldır devır yuksek kullanılmalı 2-altına dusmemelı zorlanır zarar verır sozune ıstınaden 2-devırde 5ten 4 e 4 den 3 e dusunce yuksek gelıyor sankı. yoksa normalı bumudur. babamı anormal geldı. 6-kıs gelıyor extra yaptırmak gereken varmıdır. 7-normal kulanımızda hararet gostergesı nerede olmalıdır. bende %40-45 gıbı goukuyor. 8-arkaya park sensoru taktıranınız varmı malıyetı nedır. avantajlımıdır. 9-yakıt tuketımı hakkında guncel olarak hesaplayan varmıdır. arkadaslar aranıza yenı katıldım. 2.hyundaı ılk dızel arabam. tecrube bılgılerınızle yukarıdakı konular hakkında ve daha hassas baska tavsıyelerınızle bana yardımcı olursanız sevınırım. tesekurler... Konuya uygun yer bulamadım. Taşıyan olursa sevinirim
hayırlısı olsun hocam öncelikle sorması ayıp ne kadar aldınız aracı ziira bende 2004 model 1.5 crdi aracımı satmayı düşünüyorumda fiyat belirlemek amacıyla
öncelikle aramıza hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun sorduğunuz soruların hemen hepsinin cevabı forumda mevcut, arama butonunu kullanırsanız kısa sürede hepsini bulursunuz örneğin ben era için gitti gidiyordan 300liraya 2010 model güzel bi poineer teyp aldım, çokta menunum, aynı teyp hepsiburada.com da 600lira
1-pıonner 4050 aracımda var tavsiye ederim. 2-130,000 binde triger falan köklü bi bakımdı.500 tl harcadım. 3-Cam filmi yasal değildir. 4-Akünün üzerindeki ışık yeşil yandığı sürece akü iyi durumdadır.Aracınızın marşı biraz uzun basabilir bu doğal 3 yıldır uzun basıyor., 5-En uygun devir 3binde vites değiştirilmesi.5ten 4-düşme durumlarında aracınız ufaktan kendini kasabiilir doğaldır her zaman yapmanızı tavsiye etmem dizel araçlar için pek uygun olduğunu düşünmüyorum. 6-Extra diye bir durum yok kışlık bakım yaptırabiirsinz. 7-Çubuk göstergenin yarısında durmalıdır. 8- Taktırmadım ama 50 tl civarıdır maliyet en fazla.Hiç gerek yok tamponlar sağlam dokundur ufaktan. 9-Ben daha hiç hesaplmadım ama bgne kadar hiç şikayetçi değilim.
cevaplarınız için teşekkür ederim. aynı model araç kulanıyorsanız extra tavsiyelerinizi beklerim. püf noktalar dahil olmak üzere. az önce klima filtresi değişimi sayfasını okudum çok begendim. bizdede sag torpıdo gozu arkasındamı. temızlemekte memnun kalınmassa alınıp bılfııl degıstırılmesı uygun olur dıye dusunuorum. tesekkurler tekrar
dostum full servıs bakımlı hıc bır kazası yok. masallah kasko ve bakımları yetkılı servıste yapılmıs evrakları ıslı kazasız fabrıka cıkısn kaıtlarına kadar aldım servıs faturaları sorunları dahıl. o nedenle oldukca guzel denk geldı. hayırlısı olsun alınmıs alınmıstır. umarım uygun fıyata satarsın. Düzenleyen : vlknks
hocam guzel dedınde orıjınal teybı cıkarıcaz. yuvaya tam olarak oturacakmı sonradan takılan teyp. voltaj veya kablo baglantıları uyar dımı, daha onekı aracımda teyp oturmamıstı bıraz dısarda kalmıstı buda os goruntu olmuyor aslen
yalnıs anladın fıyatı sordunuz ve pıyasa bılınsın dıye dedım fıyatlar degısıyor. sanırım sızın aracta daha yuksege gıdebılır dıye dusundugumden ole dedım. yalnıs anlasılmayalım haftanın son gunu haftanın stresı burda cıkmaz dımı