Merhaba arkadaşlar 2007 1.4 doch benzinli ve lpg li getz. Bugün işten dönerken bir ara hız göstergesi ve devir göstergesi sifiri gösterdi yani ikiside çalışmıyordu aracı stop edip çalıştırdım düzelmedi sonra 4-5 Km gidince km ve devir saati çalışmaya başladı. Neden olmuş olabilir tekrarlamaz inşallah çünkü bir aya uzun yola gideceğim.
2-3 sene önce symbol ile başıma gelmişti. Devir ve hız bir anda sıfıra iniyordu, bir müddet sonra araç sarsılınca kasislerden geçince filan düzeliyordu. Kaputtan ulaşılan bu devir saatine bağlı olan bir mil varmış. Yerinden çıkmış, bir kaç düzeltildi ama porblem tekrar edince o parça değişti.
Selam arkadaşlar blue 1.4 gazlı aracım var hareket halindeyken devir saati kendi kendine hareket ediyor ama arabada herhangi bir tepki olmuyor.devir saatiyle beraber diğer arıza lambalari da sönüp yanıyor sebebi ne olabilir.
Elektriksel bir arıza var . Sonradan teyp , xenon lamba gibi etkenler yapabiliyor . Önce sigortları kontrol edin . Sonra varsa eklediğiniz tüm aksesuarları çıkartın .
Teşekkürler ama sonradan ekledigim bir aksesuar yok ben 2.el aldım LPG den olabilir mi bir de sigortada bir problem olup olmadığını nasıl anlarız