Selam arkadaslar.. bir kactane sorum olacak..yardim ederseniz sevinirim 1.sorum hyundai era 1.5 crdi km sen soru nerede 2.sorum km sensorunun soketini cikarirsam aracimda kalici arizaya neden olurmu... tesekkurler
vites kutusu üzerinde bir yuvada bulunur. neden böyle bir şey yapacaksınız acaba? sadece km bilgisi değil araç hızıda burdan gelen bilgiye göre göstergeye yansıyor.
yapmayı planladığınız sahtekarlığa giriyor. sonra aracı sattığınız adam seneye bu foruma yazar, "accent 100 binde motor bitik" diye.
Ya kiraliktir yada sirket araci. Normal kullanicinin ne isi olur km sensoru ile. Gereksiz uyelik silinmistir. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal bir insanın ne işi olur değil mi... Kimden neyi saklıyor... Ya yaşı küçük babasından arabayı kaçırıp gezdiğini saklayacak yada sizin dediğiniz gibi km ile oynayacak galerici falan... Çok imalı olmuş... Ben halen bitik motorda neler yapıldı merak ediyorum... Halen ses seda yok... aradan günler geçmesine rağmen...
Katılıyorum size. Genellikle kiralık araç alanlar bunu yapıyorlar çünkü günlük 200km mı ne oluyormuş hakkınız. Atıyorum 1 haftalık kiralamistir ama gideceği yer misal İstanbul dan Kars'a dir. Zaten 1000km gitti orda 1 günde. Sanırım amaçları böyle bir şey. Ya da arkadaşın da dediği gibi babasının arabasını falan kaciracaktir anlamaması için değil bunun fişini çıkaracaktır.
Gerek yok, icinde kotuluk olan yapiyor zaren bir sekilde MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi