<div style="text-align: left;">Slm arkadaşlar km saatim önceden arada bir çalışmıyordu (ani hızlanmalarda vs gidiyordu cruise contol tuşuna bastığımda geri geliyordu ) şimdi oda işe yaramıyor sık sık yapmaya başladı servise gittim başka sensör taktılar gene yaptı sensör sağlam yani servis saati değiştirelim dedi ama garanti veremem ona dedi ne yapmalıyım neden olur cruise da çalışmıyor şimdiden teşekkürederim <h1 ="title" style="text-align: left;font: normal normal bold 12pt/normal Verdana, sans-serif; : transparent; width: 997px; color: rgb(0, 0, 128); border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; white-space: nowrap; "> </h1>
o civarda oturan bir arkadasım var özellikle soracam adını tlfsini alır gönderirim inşallh sana bir kaç güne
eyvallah abicim çok teşekkürederim bayramdan sonra plannım var ama Ankaraya belki uramayabilirim planım o rotada olursa irtibata geçerim sayın abim seninle Allah razı olsun hepinizden düşünmeniz yeterli
Allah razı olsun abicim bizim memlekette bir Allah ın kulunu bulamadım km saatinden anlayan servis bile anlamıyor arkadaş
Ankaraya gelirseniz haberim olsun.Eğer müsait olursam size yardım etmek isterim, müsait olamazsam da telefonla yardımcı olmak isterim.Burada Şaşmaz Sanayi Sitesinde OTO ANKA var sahibi Bosch ta Almanyada çalışmış ve geri dönünce servis açıp, baba-oğul çalışan kalifiye bir elektronik servisi.Hürriyet gazertesine konu olmuşlar.Kurumsal bir firma.İşin değeri neyse onu alan iyi bir esnaflar ayrıca. Buda internet sitesi; http://otoanka.com/site/urunler.html Düzenleyen : 35mustafa35
Aracımın km saati arada sırada geri sayıyordu. Kalkışta gaza dokunur dokunmaz ibre 75 e çıkıp orda kalıyordu. Uzun yılda uzun süre 80 ve üzerinde gidince normale dönüyordu. Airbag lambası yanmıyordu vs vs vs. Gösterdiğim her usta farklı şey söyledi. Hepsinin ortak lafı"Ne güzel işte geri geri sarıyor daha ne istiyorsun" şeklinde idi. Bir çok servis kilometre müşürü değişikliği önerdi. Sıradan bir oto elektrikçi ise müşürle alakası yok saati değiştir dedi. Bende 130 TL ye müşür almak yerine 200 TL ye çıkma saat aldım. Tüm sorunlarım ortadan kalktı. Eğer önce müşür alsaydım çöpe giden 130 TL vermiş olacaktım.
Araç 1998 Sonata 2.0 SOHC, Şu an arkadşımızın oksijen sönsörü, rölanti motoru yada hava akışmetresinde sorun var. Bu parçalar sizde var mı? Yanınıza gelse parçaları araç üzerinde deneyebilir mi Sabit usta? Düzenleyen : Serdar
Telefon: 216 6328779 cep:05355743417 Sabit usta ile konuşun, deneyerek parçayı almanıza büyük ihtimalle müsade eder. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif