Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Km düşürmeyle İlgili...

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda zinarturgut tarafından 11 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Merhaba arkadaşlar. Sezon başlangıcı nedeni ile sık sık ziyaret edemesemde arada takip ediyorum. Paylaşıma devam. Şimdide ben bir derdime derman arıyorum.

Bir arkadaşın Passat aracı var. Araç en son 60.000 bakıma girmiş ve garanti kapsamında. Arkadaşına vermiş yurtdışına çıkınca. Fakat arkadaşı aşırı km yapmış ve korkusundan aracın km sini düşürmüş tekrar eski haline. 20.000 civarı bir oynama var. Şimdi arkadaş aracı servise sokmaya korkuyor. Km düşürme işlemi bilgisayara bağlanınca ortaya çıkar mı? Ona göre bakıma götürecek aracı. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Saygılar...

2. Misafir

Misafir Guest

Valla oldukça fazla bir rakam, en azından yağından felan uyanırlar diye düşünüyorum...

3. muyi

muyi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    satış yapılırken servise götürdüğün aracın orjinal km olup olmadığına bakılır yani ekranda yazan km gerçek olup olmadığı ortaya cıkar

4. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaw minareyi çalan kılıfına uydurmuş zaten. bakımları kendi yapmış çocuk. yağı falan değişmiş aracın. araç en son 60.000'de girmiş. şu anda 68.000'de. yani kmyi son bakımın altına düşürmemiş. uyanılk çocuk kısacası. şaşırdım kaldım. herşey kitabına uygun.Çocuğun bir arkadaşı gitmiş araç sahibine söylemiş km düştü diye. yoksa anlaşılacak bişey yok ortada. Nasıl dijital göstergedeki kmyi düşürüyorlar anlamadım yaw:S

5. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Güvenip emanet ettiğin kişi, malına böyle şeyler yaparsa vay ozamanhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif
    Demek ne emanet alıcaksın nede vericeksin..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif

6. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    çok haklısın

7. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bakımını falan yaptırdıysa anlayamazlar.çünkü en son 60000de girmiş şu an 68000 kmde gözüküyor,nerden anlayacaklar?

Bu Sayfayı Paylaş