Arkadaşlar evde normal tuvalet var. Bacağım da bir sıkıntı var bu yüzden klozet yaptırmam gerek bir kaç yerden fiyat aldım adamlar 650 tl fiyat verdi bana biraz fazla geldi. Bu kadar tutar mı? Birde Ankara Keçiören kısmında bu işi yapacak birilerini bilen arkadaşlar var mı?
Alaturkanın yerine mi klozet yaptıracaksınız yoksa banyoya mi ekleyeceksiniz.? Buradan yorum yapmak zor, ne kadar bir işçilik gerektirecek bilemeyiz, temiz su tesisatı, pis su tesisatı, seramik, vs. fiyatlar değişir. Sadece klozet fiyatı 650tl olacağı gibi tamamı da aynı fiyata yapılabilir.
Aslında banyoya yaptırmak iyi olacak ama orada olan su giderinden olur mu? İşte onu bilmiyorum. Olur ise süper olur ama olmaz ise bu kez kırma işi gerek ki buda hem zaman hemde bir dünya iş demek benim aklımda olan alaturka üzerine yaptırmak kırmadan olur ise daha iyi. İlla kırılması gerek mi? İşte onuda bilmiyorum. Bu iş bana çok uzak iş hiç bir bilgim yok çünkü.
Ağabey banyo wc'ye yakında paralel boru ile hallederler , sırt sırta felan ise... Ama normal wc'yi klozete çevirme için 650 tl banada çok gibi geldi ya
ben olsam eski tuvalatetı kırar üstüne bunu yaptırırım. nalbur sektöründe fiyatlar değişken ne marka hangi modelden arıyorsunuz yazarsanız fiyat sorarım istanbul anadolu yakasından satan arkadaşım var sizede fiyat konusunda rehber olmuş olur
Havalandırma boşluğu vasa oranın duvarı delinip banyoya eklenebilir belki. Görüp biraz beyin fırtınası yapmak lazım. Temiz su tesisatı çok problem değil önemli olan pis su gideri. Tabi öğütücü klozetler de var, daha küçük çaplı pis su giderine sahipler bunu banyoya eklemek daha kolay olur ama ilk alım maliyeti fazla olur.
Konuya yorumları ile değer katan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Fiyat konusunda sanırım bu rakamlara yakın bir şey çıkacak vaziyet öyle. Şimdi işi iyi bilen bir adam bulup bu işi yaptırmak gerek.
Bugün bir kaç kişi daha ile görüşmem oldu sanki adamlar benim arayacağımı biliyor idi 650 den bir gram aşağı fiyat veren çıkmadı bu kadar olur bayram sonrasında bu işi kökten halletmem gerek orası kesin.
Yuotupta adamlar vidyo bie koymuş çok önceden izlemiştim alaturkayı kapatacak çapta metal klozetin deliğine denk gelen yerde delik mevcut gesi dübellik işti galiba.
Evet ya aslında o sistem süper idi ama onu almak değil de kim takacak? Birde o kısmı var aklımdan geçmedi değil. Ya harbiden adamların istedikleri fiyat çok ya. 650 için diyorum.