klimasız aracım var sıcaklarda kavrulmaya başladım sonradan klima takılıyormu fiyatı nedir... ruhsata işlenir mi...randıman alınırmı... bilen arkadaşlardan yorum bekliyooom.))
yaklaşık olarak 1000 ytl üzerinde bir fiyat çıkıyor...söylenenlere göre tam randımanda alınamıyormuş... genelde forumda bu tür konulara genel olarak söylenen clasic cümlemiz aracı satıp klimalısını almak
arcımı satmam gerekiyor yani.. lpg yi ruhsata işletmedim söküp aldığım araca monte ettirebilirmiyim. acaba
orjinali takılırsa sorun cıkarmıyormuş.ancak orjinalin dişındaki markalar tskılırsa randıman alınmıyormuş..
Tabiki ettirebilirsin, ancak alacağın otomobildeki yakıt sistemi uygun olması lazım...bu arada klima için aşağıdaki numaradan Celil bey'i iste, benim adımı ver yardımcı olsun...ayrıca sitemize giren diğer servis yetkilileride yardımcı olurlar tabi.. Uçar otomotiv...Celil bey 0216 422 30 40
Ben üç servisle görüştüm İkisi böyle bir hizmetimiz yok dedi. Üçüncüsü 3000 tl civarında maliyeti olur dedi. Aracım 2005 admire 1.3 benzinli. Herhalde klimasız binmeye devam edeceğim gibi görünüyor. Hoşçakalın.