arkadaslar 98 yumurtam var klimayı açtım dün toprak kokusu geldi.bu araçların polen filitresinin yerini bilen varmı kendim temizliyebilirmiyim.sanaırım koku filitreden dolayı geliyor
yıllardır borularda biriken toz koku yapmış. temizleyici spreyler var ama ne kadar işe yarıyor bilemiyorum. en sağlamı boruların temizlenmesi ama o iş de biraz meşakkatli
ewt arkadasım arastırdım hemde maliyetli.bu gun akşam atomix klima temizleme spreyi şiparişi verdim.7 tl bakalım gelsin bi.yorumları okudum herkes memnunmus b spreylerden
ilk çalıştırmada pis koku gelmesi normaldir ama daha sonra koku kalmıyor. Geçen yaz bendede aynı sorun vardı koku hiç geçmiyordu servise yolum düşmüştü durumu belirttim o kolay iş dedi servis şefi 6 liralık bi sprey var dedi bunun limonlusu çileklisi vs var dedi Camları kapatıp Klimayı açıp o spreyin kapağınıda açarsanız zaten kendisi fıslıyor bitene kadar dedi varsa sizde uygulayın dedim yaptılar o işlemden sonra pis koku kalmadı etkili bi çözüm oldu tavsiye ederim Ama ürünün ismini hatırlamıyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif Düzenleyen : burkks