selam arakdaslalr bundan oncekı aracımda hyundaı ıdı 97 kaloruferı actıgımda normal sıcaklık ayarlarını degıstırıyordum fakat sımdı 2004 dızel aldım sıcaklık ayarını cama getırdıgımde otamatık kılıma dugmesı acılıyor klımayı devreye alıyor bu hep boylemıdır yoksa bır sorunmu var acaba Düzenleyen : sdogan
arkadaşım forumda bu konu var linki aşağıda: https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=6647 linke bakarsan sorunun cevabını bulacaksın.
eyvallah coskun abı tsk ederım cok guzel aydınlandım kafamdakı puruz gıttı sımdı sadece o fısı cıkatrmaya kaldı
sagol mustafa kardes verdıgın bu faydalı bılgı ıcın ayrıca tsk sorun ogrendım sımdı sıra cozume geldı
çoşkun abi bnm aracım admira bnde genelde cam tarafında bırakıyrm ve kademede 2 de falan duruyo arabayı istop edip calıştırdıgımda devreye giriyo ve bagzende unutuyrm görmüyrm klima hep calışıyo bizimkilerdede böle bi soket var mı acaba
konu işlenmişti.ben de admira sahibiyim içerde düğmenin sol yanında 2. küçük bir soket daha var onu çıkarın .
klimayı çalıştırması normaldir yanlış anlaşılmasın ön cama verdiginizde klimada yardımcı olarak devreye girer ve camı cok kısa bi sürede bugudan kurtarır bi arıza falan yoktur yanlış anlaşılmasın soket falan sökmenize gerek yoktur saygılar......