arkadaşlar öncelikle herkeze selam benim şöyle bir sorunum var bilgisi olan ve sorunu çözen varsa yardım lütfen aracımda klima var herkezin bildiği gibi fanı cam ayarında çalıştırınca klima otomatik devreye giriyor bunu iptal ettim ama esas sorun forumdada bu konu işlenmiş ama çözüm bulan yok galiba sorun şu klima fanıyla hararet fanı birlikte çalışıyor etrafıma sorduğumda tam bilen olmamakla birlikte ikisinin birlikte çalışmaması gerektiğini söylüyorlar ve araç harareti 90na gelmeden ikisi birlikte çalışıyor klima açık degilkende aynı fakat klima fanının fişini çekince normal 90da fan açıyor ama fişi takınca hararet çıkmadan ikisi birlikte çalışıyor ve bildiğim kadarıyla araç çift fandan dolayı çok yakıyor (normaldede araç fazla yakıyor şi.11.6lt.100kmde)çift fan olunca 12.6-13 lt gibi yakıyor bu sorunun nedeninedir acaba bilen varmı klima ve fan rölesini değiştirdim hiçbirşey değişmedi
enteresan acaba fan degılde başka bi sıkıntı varda ondan mı çift fan açıyor daha önceden böyle bir sıkıntı varmıydı?
aracı alalı 3 ay gibi bir süre oldu aldığımdan beri böyle servise telefonla sordum ikisinin aynı anda çalışmaması gerektiğini sadece tespit içinse 50 tl istediğini söyledi
Eğer arıza elektronikse fazla tutmaz ama devir daim ile bi sıkıntı varsa çift fanı ondan açıyor olabilir sürekli bu şekilde kullanıp masraftan kaçınırsanız ilerde daha büyük masraflarla karşılaşabilirsiniz bence biran önce yaptırınız..Bnde kış günü arabama 20 liralık antifiriz koymaktan kaçındıgımdan silindir bloğunu çatlattım 20 lira benden 500 lira olarak çıktı ..
devirdaimle bir alakası olduğunu düşünmüyorum öyle olsa araç hararet yapması lazım yaklaşık 1 aydır klima fanı fişi çıkık şekilde biniyorum işin ilginç yanı fişlerin ikiside takılıyken klimayı çalıştırınca (araç soguk)klima fanıyla hararet fanı yine devreye giriyor yani kısaca ikisi paralel çalışıyor
araba mı yeni aldım üç ay oldu şimdilik sorun yok bazı arabalarda bu durum normal internetten araştırdığıma göreama huyundainin huyu böylemi bilmiyorum Düzenleyen : ayılan
Bu konuyu defalarca yazdım. Servislerde saçmalıyor bence. Bu belkide bir üretim hatası olabilir. Olay şu; bu benim aracımda da var ve bu şekilde uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Bugüne kadar bir çok milenyumu inceledim denk geldikçe; sanayide eş dostta... Hepsinde de durum ayrı... Öyle ki bazılarına durumu söyleyince yok bende öyle değil diyorlardı, kaputu kaldırıp baktım aa bende de ikisi birden çalışıyormuş tepkisi verenler oldu. Eğer bu kadar büyük tesadüf oldu da bana hep çift fanı çalışanlr denk geldiyse bilemem. Bence bu durum normal, bir zararı yok, bir sorunun sonucu da değil. Yakıtı da fazla etkileyeceğini sanmıyorum. Takmayın bence... Ben daha klima fanının elektriğini kesmek dışında bu sorunu çözen görmedim.
cam seçimli oto devreyen giren sw cini iptal etmişseniz aracınızın yönlendirme düğmesini cama/ayaklara veye cama verdiğinzişde iç havalandırma fanı açık iken sadece sıcak ve fan çalışmalı klima devreye girmemeli. Eğer iç fan açılınca klima düğmesini açmadan klima lambası yanıyorsa KLİMA DEVREYE giriyor ve gaz soğutması için Radyatör önünde ki KLİMA FANI doğal olarak çalışması gerekir. Diğer taraftan ,kabin içinde KLİMA SW ci iptal ettiğiniz.Doğru işlem ile Kilima manuel çalışmakta. ANCAK, Radyatör fanı çalışınca KİLİMA FANI da çalışıyor ise o zaman elektriksel pararlel bağlantı var demektir. KLŞİMA FANI sadece klima devrede ise ve gaz ısınmıi ise onu soğutmak için çalışır. Kİ yakıtınız çok fazla! buda klimanınzın devamlı çalıştığını gösteriri. Kısaca KLİMANIZ manuel değill hala OTOMATİK ÇALIŞIYOR.
Ogün Bey; açıklamanız yine kafamı karıştırdı. Benim klima fanı araba çalıştıktan 5-10 dakika sonra radyatör fanıyla birlikte dönmeye başlıyor. Siz hiç bir 20 km falan gittikten sonra stop etmeden baktınız mı kaputu açıp? (Klima kapalı iken tabiki) Bende böyle hadi bunu geçtim konuyu açan arkadaşta da böyle... Hepsini geçtim Şimdiye kadar 6-7 milenyum kasa kontrol ettim hepsinde durum böyle bazılarının sahibi de şaşırdı, çalışmaz diyordu. Bu sorunu elektrikçiye giderek çözende görmedim. Çoğu elektrikçi umursamıyor zaten. Ben sadece iki ihtimal görüyorum. 1) Ben büyük bir tesadüfler zinciri içerisindeyim 2) Belli modellerde fabrika çıkışı bu hata var. İmzanıza bakılırsa aracınız 2003 GLS Benim ki 1.5 GL 2001 model... Bu sorunu yaşamış ve çözmüş arkadaş varda paylaşırsa iyi olur. Sorunsa bu şayet, bu sorunun nereden kaynaklandığı meçhul... Düzenleyen : PoyrazEfe
ben de klimayı bugün gaz devirdaimi yapsın diye açmıştım...motor soğuk klima devreye girdiğinde radyatör fanı da devreye giriyor..dışarda sıcaklık -4 c...yalnız benim aracımda klima radyatörü motor soğutma radyatörünün önünde ve ikisi de iki far arası kadar genişlikte belki de bunun için açıyor...
Sevgili kardeşim bu bir sıkıntı değil.Benim 2005 1,5 crdi dizel getz var.onda da iki fan birlikte çalışıyor.Hatta bir önceki aracım olan mitsubishi carisma da aynı şekilde klima açılınca çift fan çalışırdı.
ben de bi dert yok kardeş...ben konuyu açan kardeşimizin içi rahatlasın diye yazdım...yine teşekkür ederim...
Sorun değil ki çözelim kardeşim... https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Keyfine bak... Bu başlıkta yazdıklarımı okuyabilirsin...
Arkadaslar cok net konusuyorum. Benim aracin klimasi kapali iken genis petegi olan klima fani hic ama hic calismiyor. Cunki kokpit icinde klima sw ini kapattip. Hava yonlendiricimi Cam ve cam ayaklara vererek kaloriferi acinca klima devreye girmiyor. Klima dugmesi acilinca kaloriferi actigimda klima fani gerektiginde calisiyor. Sanirim anlasildi
Anlattıklarınızda bakılırsa belki de bu işin çözümü klimanın otomatik devreye girmesini sağlayan sivici iptal etmekte gizli.
Peki benim sorunuma kim cevap verebilir? Ben konta acar açmaz klima fani devreye giriyor araç çalıştığında istop ediyordu ama bu ara devamlı çalışıyor çareyi elektrik sökerek buldum burda kimse ilgilenmiyor ve bakmak istemiyor kim yardımcı olabilir?