Arkadaşlar aracımdan gayet memnunum herşey iyi güzel fakat 2 sorum var, klimada bi problem var galiba üflemesi çok az,ilk başlarda hemen klima gazı dedim ancak kaputu açıp boruyu elledigimde buz gibiydi klimada bi sorun oldugunu düşünmüyorum bu yüzden aklıma polen filtresi geliyor siz ne dersiniz? Diğeri arka sisim yanmıyor ampül yanmış olsa gerek bi ismi falan varmı elektronikçilerden temin edebilirmiyim? Düzenleyen : akinGTi
Büyük ihtimal filitreden üflemedeki sorunlar klimadan kaynaklanmaz, ya filitre doludur yada klima fan (üfleme)motoru arızalıdır...Ampul içinde söküp göstererek sorabilirsiniz, aksesuarcılarda yada oto elektrikçilerinde muhakkak vardır, hatta yed. parça satan yerlerde bile bulunur....
inşallah dert filtrededir bakıcam bi çaresine.. elimle biraz temizledim,sanki biraz düzelme oldu daha bi verimli çalıştı.. ampülüde en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum.. bazı araçlarda çift arka sis yapıldığını gördüm çok güzel duruyor
1saat önce baktım filtreye, söktüm elimle temizleyebildigim kadar temizledim geçici olarak taktım o kadar temizlememe rağmen güzel üfledi.bide yenileyeyim o zaman neler olcak kim bilir