Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

klima teyp saat gitti

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda onur_006 tarafından 4 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi aksamlar arkadaşlar bugun arabamla giderken birden teyp gitti. saatte cok silik bir sekılde kendını sıfırlayıp calısmaya basladı aracımı saga cekıpdurdurdum tekrar calıstırdım duzelmedı o sekılde herseyı kontrol ettım klimada calısmıyor boyle bırseyı neden yapabilir sizcehttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

2. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ilk aklıma gelen akü ve elektrik arızası.

3. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aküde ne gibi sorun olabilirki akü zayıfladıysa boyle bir sorun cıkarabilirmi

4. alwertbg

alwertbg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Kazım ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    muhtemelen sigorta kutusunun orada bir soket gevşemiş yada sigorta atmıstırortak soket ve sigorta kullanılıyor genelde..

5. Misafir

Misafir Guest

sigorta kutusundakı dislerı kontrol ettın mı abi?

6. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gündüz olmadı 1 saat kadar once sabah bakıcam tek tek

7. Misafir

Misafir Guest

tmm abi ben bu arızayı buyuk bi ihtimal ona düsünüorm yani olmazsa kusura bakma yani benım sadece görüs https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

8. Misafir

Misafir Guest

Orta Konsolu Söküp Soketleri Kontrol Ediniz Bizde Bugün Arkadaşa Pioneer Teyp Taktık Saatin soketi takılı olduğu halde saat çalışmıyordu bunların saatleri problemli zaten

9. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sigortada attıysa normal degıl bı yerdesorun var ,o anda sis farları acıktı teyp in sesi baya acıktı sis farları 55W normalde tam hatırlamıyorum 25W heralde ondan olabılır dıye dusunuyorum

10. Misafir

Misafir Guest

Abi Bunların Saati Sorunluymuş Zaten.Bugün Arkadaşa Teyp Takarken Anladım Soket Takılı Saat yok Sizde Orta Konsolu Sökün Arkasındaki Soketleri kontrol edin.peki bu olay olduktan sonra araba çalıştımı

11. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hersey normal farlar silecekler fan hepsını kontrol ettım calısıyor saatın soketınde gevseklık olduysa sıgortayı attırırmıykı

12. Misafir

Misafir Guest

Sigortanın Hepsinin Birden Atması Olmaz. diyorum ya soketi takılı olduğu halde çalışmıyodu saat. ama diğerlerini hakkında bi fikrim yok açıkcası
    Düzenleyen : Ersin Cerrah

13. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese Günaydın biraz önce arabama bakmaya gittim normale dönmüş herseyi calıstırıp 10 km gezdim sorun yok aksam bozulan klima teyp saat sabah kendiliginden düzelmiş

14. kicker

kicker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Fahri ŞEN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    o zaman arkadaşların da dediği gibi büyük ihtimalle bi soket gevşek tekrarlaya bilir bu sorun kontrol ettirmekte fayda var

15. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet bir yerinde gevseklik var heralde servise götürücem artık

16. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,949
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Burada bir yanlışı düzeltmek gerekir, dizel araçlarda evet dediğiniz gibi araç aküye ihtiyaç duymaz ama benzinli araçlarda endiksyon bobini gibi akım canavarı bir eleman bulunmaktadır. Akü devreden çıktığında şarj dinamosuna aşırı derecede yük bindirir, devir arttıkça binen yükte artar. Selamlar.

17. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Aküden ziyade anlık elektirik yükselmesi ve ya düşmesi olabilir.
    Araçlarımızı stop etmeden önce Radyoyu klimayı elle kapatmalıyız. Sonra stop etmeliyiz. Eğer bunu yapmazsak arabayı çalıştırırken bu elektronik birimlere direkt elektrik gelir. Arabanın marş alma esnasında elektkirik akımı ayarlanamaya bilirr gereken değerlerin dışında elektrik akımı gelebilir. Bu da elektirkle çalışan birimlere zarar verebilir. Aynı evdeki elektronik aygıtlarda olduğu gibi. Şehir şebekesinden direk elektirik gelirse yanabiliyor biliyorsunuz. o yüzden aracı stop etmeden önce kendimiz kapatmalıyız cd çaları felan. Arabayı çalıştırdıktan sonra da kendimiz açmalıyız.

18. geçmiş olsun ama bakın konsoldaki saattin fiyatı 170 lira ciddyim bakın mileniium kasanın konsol satti pahalı neymiş aksesuarmış yuh yaaa.

19. Misafir

Misafir Guest

Aksesuar ve çok sık kullanılmayan yada arıza yapmayan parçaların üretimi az olduğu için pahalıdır, bu bütün arabalarda böyledir...

20. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracın garantideyse bi sorun olmaz ama değilse saat cidden baya pahalı ben garantien değiştirdim ama hiç çalışmıyordu bence senin arabada elektrik sorunu var bi elektirikciye göster hepsi çalışıcak büyük olasılıkla yoksa bi anda üçü birden gitmez

Bu Sayfayı Paylaş