Merhaba arkadaşlar 2013 model i20 sense aldım araç 17 bin km de araç garanti kapsamında benim sorunun aracın kliması buz gibi soğutmuyor hafif bir sogukluk veriyor sizce bu normalmidir yoksa servise gidip baktırmammı gerekir.
bence problem olma ihtimali yüksek. ben bakıma yeni girdim polen filtresi de değişti. hatta bugün klima 1. derecede iken arkada oturanlar üşüdük dedi bende şaştım kaldım.klimayı kapatıp pencereyi açtım. servise götürüp sorun dicem ama onlar da muhtemelen bişey yok bunda dicekler. veya lafı eveleyip geveleyip sizi servisten göndermeye çalışacaklardır.servisin problemi çözme ihtimali bana göre sıfır. siz onun için bi klima ustasına gösterin.
Servis harici başka biryere göstersem aracı garanti kapsamından çıkmazmı sonuçta sıfır araç klima gazının kaçmaması gerek servis garantiden yapmazmı acaba?
polen filtresini değiştirdiniz mi? Polen filtresi eskiyse klima performasını azaltabilir. Eğer klima gazı ile ilgili sıkıntı varsa zaten garanti kapsamında yapılması gerekir.
15 bin bakımda polen filitresini servis değiştirdik dedi ama bilindiği gibi bakım esnasında araç başında bekleyemiyoruz artık servisin insafına kalmış sanırım en iyisi servise göstermek galiba