Admire 2004 1,3 otm. aracım var. Aldığımızda dikkatimi çekmemişti. Soğutmada sorun olmayınca önemsememiştim. Sıcaklık-soğukluk ayar düğmesi kırmızı boyanın başladığı yere kadar gidiyor. Yani tam mavi kısma gelmiyor. Fotoğrafı googleden buldum. Buradaki gibi olmuyor. kırmızı bölgenin başladığı yere kadar geliyor. Bir kaç sahibinden ilanında da gördüm tam mavi bir çoğu... Bilgilendirirseniz çok sevinirim...
o düğme bir tele bağlı bence tel yerinden cıkmıstır. Gğsü söküp kontrol edin muhmetemelen ufak bir mudahale ıle duzelır. Forumda arama yapın nasıl sokmenız gerektiği ile ilgili bir çok konu olması lazım saygılar.
resmi göremiyorum ama eğer bahsettiğiniz sıcak hava ve soğuk havayı kontrol eden sağa sola dönen düğme ise gaz pedalının orda ona bağlı telin ucunu gormeye calısın düğmeyi çevirirken.cunku orda 2 tel var. teli gordukten sonra telin uç noktasından yaklaşık 3-4 cm gerisinde telin sabit durmasını sağlayan bi bağlantı var onu ordan cıkardıktan sonra düğmeyi en son konumuna kadar zorlayıp elle tutarken bağlantıyı yeniden yerine takıp sabitleyin sorununuz çözülmüş olacaktır...
Kul tablasi icinde2 vidayi sokup dugmeleri cikarin paneli bjcak yada ispatula yi beze sarip plastige zarar gelmeyecek sekde kademeli ayirin. Isitma sogutma dugmesinin arkasinda baglantilari kontrol edin. Hatayi duzeeltip ters islewrj uggulayin
Olcay bey düğme çıkmamış sanırım Okan beyin dediği gibi ayarlanması gerekiyor. Çünkü düğme boşta olsa sıcaklıkta değişim olmaz. Düğme ayarı değişince üflediği hava sıcaklığı değişiyor. Forumdan kontrol ettim teyp için sökecektim düğmeye de bakarım...
Bugün direksiyon altı plastiği ve orta konsolu sökerek hallettim. Telin sıkıştırıldığı yerde kayma olmuş. Ayarladım çok güzel oldu. tam soğuk, tam sıcak oluyor artık. Orta konsolu sökmüşken teybe bakayım dedim. teyp tamir görmüş. mekanizma filan. görünürde bir şey yoktu. sogutucunun termal macununu temizledim, yeniledim, taktım ama hala sorunu var. Isınınca basslar gidiyor ses iyi çıkmıyor...