Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Klima Radyatörünü Sökmek

'Isıtma & Soğutma & Klima Sistemleri Sorunları Ve Ç' forumunda teomn tarafından 21 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. teomn

teomn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    teomn Uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    iyi aksamlar arkadaşlar benim 99 accent aracım var yanlız aracımda baya bi sorun birikti bunları ufaktan ufağa kendim yavaş yavaş uğraşarak halletmek istiyorum ilk önce bu klima radyatöründeki takılı 2 tane fan var klimayı hiç açmadığım için bir tanesi hiç çalışmıyor ancak motor sıcaklığı için çalışan fanın bir iki kanadı kırık bu fanı değiştircam ancak nasıl sökülür bilmiyorum daha önceden söken takan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Duygu bunu beğendi.
  2. clldll

clldll Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    120
    Ad Soyad:
    Yunus Can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    yanlış hatırlamıyorsam fanın her birini üstten 1 alttan 2 vida tutuyor vidalar sökülünce elektrik jakı çıkarılınca başka bağlantısı yok üste doğru çekerek çıkartıyorsunuz

teomn bunu beğendi.
  3. Serkan1978

Serkan1978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    103
    Ad Soyad:
    Serkan S
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    Önce Üstteki plastik hava borusunun iki somununu 10 luk anahtarla sökücen.daha sonra hem klima fanı hemde motor fanının üstte 2 altta 2 somunu var bunlarıda 10 luk anahtarla sökücen fanları yukarıya doğru çıkarıcan soldaki klima fanını yukarıya çekerken muhtemelen radyatör üst hortumu sıkıştıracak eğerki başaramazsan egzos manifoldunun koruyucu sacınıda sökmen gerekecek..fanların çalışmamasının tek sebebi içindeki kömürlerin bitmiş olmasıdır fan motorunu pres yerinden içini açıp uygun kömür takarsan tekrar çalıştırabilirsin..

GT-S6310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teomn bunu beğendi.
  4. ugur 1.5 gls

ugur 1.5 gls Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    84
    Ad Soyad:
    ugur seyfi
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    resim de eklerseniz daha iyi olur

teomn bunu beğendi.
  5. teomn

teomn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    teomn Uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    çok çok teşekkür ederim arkadaşlar perşembe günü tatil ilk fandan yapmaya başlıcam serkan hocam fan çalışıyor ancak kanatlarında kırık yerler var bunun için fan çalıştımı sanki uçak gibi kalkacak sanıyorum yeni fan aldım onu takcam.birde arkadaşlar benm role kutuma dışardan 4 tane kablo giriyor bunların yüzünden role kapağı tam oturmuyor kornanın rolesine sol üst köşedeki yere giriyor kablonun ucları aynen role ucu gibi benm kornam zaten çalışmıyor 2 ay önce hafif bi kaza geçirmiştim direksiyondaki baglatınları saglam sigortasına bakıyorum oda saglam korna ya bastıkca role kutusundan tık sesi geliyor ancak sigrotasını cıkarınca o ses gelmiyor korna baglantısınıda tazeledim ancak bi role kaldı rolesini bir türlü bulamadım netten baktım sol üst köşeyi gösteriyor ancak orayada o kablolar giriyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlarda şimdiden çok teşekkür ediyorum arabanın çogu elektrik aksamı sorunlu

Bu Sayfayı Paylaş