<div align="center">Selam Arkadaşlar... 2003 Hyundai Accent Admire Aracım Var. Ön Cam BuğuSu İçin Yada Aynı Zamanda Ayaklara HAva Verdirmek İstediğimde. Otomatik Klima Açıyor. Çekişte Performans Düşüşü Oluyor. Yaza Kadar Klimaya İhtiyaç Yok. Bi Yerlerden Sigorta Söksem Diyorum. Daha Önce Başına Gelen Vardır. Yardım.! Zaten Motorun Sıcağını Üflüyor. Klimaya Ne Gerek Var.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
arkadaşlar bende 2004 admiranın otomatik açılmasını iptal etmiştim. bunun için klima dümelerinin bulunduğu orta konsolun iç tarfındaki sol alt köşesindeki soketi sökmeniz gerekiyor. şu an kullandığım dijital klimalı yeni kasa ceratonun da kod girerek iptal ettim hyundai modellerinde de aynı olabileceğini ön görerek yapılması gerekeni yazıyorum. 1.kontağı -on - konumuna getirerek uyarı ışıklarını açıyoruz.2.ön cam ıstıcı düğmesine basıyoruz.3.klima ac düğmesine basıp. elimizi çekmeden. 2 saniye içinde iç hava dönüşüm düğmesine 5 kez seri şekilde basıyoruz. . tüm ekran yuazıları bir kaç kez yanıp sönüp işlemin olduğunu gösterek. şlemi tekrar yaptığınızda önceki moda geçiyor..
Yenilerinde beyin olduğundan dediğiniz gibi olabilir... Ama bu arabada tek beyin benim. ve düşündüm. Her buğu çözmek istediğimde yakıt sarfiyatı oluyo. Ben zaten arabamda buğu önleyici kullanıyorum... O soketi bulup söksem tamamdır mı diyorsunuz...
evet kesinlikle tamamdır. soketi çıkardığınızda klima sadece ac. düğmesine basınca devreye girecek.diğer verdiğim örnek dijital klimalı i30 vs.. içindi.