Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Klima İptali Yardım

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda cool_m tarafından 23 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. cool_m

cool_m Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    <div align="center">Selam Arkadaşlar...

2003 Hyundai Accent Admire Aracım Var. Ön Cam BuğuSu İçin Yada Aynı Zamanda Ayaklara HAva Verdirmek İstediğimde. Otomatik Klima Açıyor. Çekişte Performans Düşüşü Oluyor. Yaza Kadar Klimaya İhtiyaç Yok. Bi Yerlerden Sigorta Söksem Diyorum. Daha Önce Başına Gelen Vardır. Yardım.! Zaten Motorun Sıcağını Üflüyor. Klimaya Ne Gerek Var.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bence Çok Faydası Var.. Klimayı Açmadıgım Zaman Cam Daha Çok Bugu Yapıyor

3. lpgERA

lpgERA Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bende klimayı iptal ettim ama geç çözülüyor buğu. arada geen ellle klimayı açtım

4. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar bende 2004 admiranın otomatik açılmasını iptal etmiştim. bunun için klima dümelerinin bulunduğu orta konsolun iç tarfındaki sol alt köşesindeki soketi sökmeniz gerekiyor. şu an kullandığım dijital klimalı yeni kasa ceratonun da kod girerek iptal ettim hyundai modellerinde de aynı olabileceğini ön görerek yapılması gerekeni yazıyorum. 1.kontağı -on - konumuna getirerek uyarı ışıklarını açıyoruz.2.ön cam ıstıcı düğmesine basıyoruz.3.klima ac düğmesine basıp. elimizi çekmeden. 2 saniye içinde iç hava dönüşüm düğmesine 5 kez seri şekilde basıyoruz. . tüm ekran yuazıları bir kaç kez yanıp sönüp işlemin olduğunu gösterek. şlemi tekrar yaptığınızda önceki moda geçiyor..

5. cool_m

cool_m Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yenilerinde beyin olduğundan dediğiniz gibi olabilir... Ama bu arabada tek beyin benim. :) ve düşündüm. Her buğu çözmek istediğimde yakıt sarfiyatı oluyo. Ben zaten arabamda buğu önleyici kullanıyorum... O soketi bulup söksem tamamdır mı diyorsunuz...

6. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet kesinlikle tamamdır. soketi çıkardığınızda klima sadece ac. düğmesine basınca devreye girecek.diğer verdiğim örnek dijital klimalı i30 vs.. içindi.

7. cool_m

cool_m Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    tamamdır. Birazdan Konsolu söküyorum o zaman... :)

Bu Sayfayı Paylaş