Merhabalar Cumartesi aracın bakımını yaptırmıştım. Bugün yağmur yağdığı için buğu çözmek için klimayı açtım. Hava akışını taze hava olarak ayarlamak için en sağa ittim ama bir türlü sona gelmiyor ortada kalıyor. Torpidoyu açıp baya bi uğraştım biraz daha sağa kaydı ama en sağda yine durmuyor. Nasıl yapabilirim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben Işık'ları değiştirmek için o paneli komple sökmüştüm o sırada dikkatimi çekti torpidonun altındaki ayar telini kontrol ettiniz mi? Birde eğer tel takılıysa çıkartın bide o şekilde deneyin bakalım ayar düğmesi tarafı mı bozuk yoksa dışarıdan gelen paneli ayıran kısım mı?
O teli söküp taktım. İleri itip çektim sona kadar geliyor o şekilde. Ama teli yerine takınca sona gelmiyor geri atıyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Polen filtresi deşim yapıldı veya kontrol edildi ise belirtmiş olduğunuz tel tam yerine düzgün yerleşmemiştir.
Beyler teşekkür ederim. Misafirlikteyim indim biraz daha uğraştım yaptım. Teli sağa çekip takmaya çalışıyordum, bu sefer sola ittirerek taktım oldu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bazen aniden abanınca takılıyor. çok nazik olmak lazım.o tuşun arkasında bulunan kızaklı yapı bazen yağsız kalıyor. gress yağıyla yağlamakta fayda var.