Aracımın kliması açıkken 4. Seviyede özellikle değişik bir ses geliyordu ama soğuması gayet iyiydi fakat şimdi artık o ses gelmemeye başladı ama eskisi gibi soğutmuyor eskiden esintisi yüzümde hissederdim şimdi elimi önüne tutunca anca hissediyorum ne olmuş olabilir.
4 seviye sadece fan hızını değiştiriyor, normal koşullarda fan ya çalışır ya çalışmaz, yani daha önceki 4. seviye ile şimdiki 4. seviyede fan çalışması aynıdır. klimanızın soğutma performansı düşmüştür, gazı eksilmiş olabilir. gazının kontrol edilmesi gerekir. eğer dışarıdan herhangi birşeyin çarpması sonucu klima hortumlarında hasar varsa sistemin içindeki gaz ve yağ boşalır. bu durumda klima kompresörü yatak sarabilir.
evet polen filtresini unutmuşum, farklı marka polen filtreleri fan hızını etkiler ve sesini değiştirir.
Polen filtresini ben kendim değiştiririm torpido altında Era da youtube da videoları var bakın, belki de filtre 5000 km olsada yaz olduğu için kirlenmiştir. Yazın başı soğutmuyordu filtre değiştim maşallahı var şimdi donduruyor.