benim araba admira 2006.55,000 km de.hiç daha klima gazı ve polen filtreis değişmedi.ne zaman değişmesi gerekir acaba.bursa merkezdeyim.birde ön cama az hava geliyor.klimayı açınca.
Periyodik bakım olan km'lerinde polen filitrenizin değişmesi gerekirdi ızgaralardan az hava gelmesi filitrenin tıkalı olmasında kaynaklanmaktadır
servise gittim hep.şentürklere hiç değiştirmediler polen filtresini.yag ve hava filtrelerini değiştirdiler sadece.10,20,30,40,50 bin bakımlarında.
Servis unutmuş veya es geçmiş olabilir sorun yok zaten ucuz bir parça sizde değiştirebilirsiniz cifti 10 tl felan olması lazım
birde arkadaşlar hyundai servislerinin kış kamanyası ne zaman olacak.o zaman servise gidip 60 bin bakımını yaptırmak gerek.fiyat uygun oluyor.her yıl yapıyorlardı.
saol dimitri kardeş.teşekkür ederim cevapların için.bugün değiştireyim olmazsa.arabadean memnunum.4 yıldır bende araç.3 ay önce lpg brc marka taktırdım.sorun yok sadece klimna şimdilik.bide spoyler almayı düşünüyorum arka bagaja.iyi bişey denk gelirse..
güzel bir araçtır ben 5 senedir kullanıyorum memnunum . Çok sıkıntı yoksa polen filitresini sök hava ile temizle 60 bin bakımında komple yaptırırsın . ben tşke derim yardımcı olabildıysek ne mutlu kazasız belasız kullanman dilegi ile ...
ben daha yeni msj atıtyorum burdan.tam bilmiyorum.özür dilerim.eski olan klima konusunu tam olarak hangi menüden bulabilirim.cvp verirmisiniz.
sitemizde arama motoru mevcut gerekli olan yardımları anasayfadan arama motorunu kullanarak bulabilirsin ayrıca konu açarken birden fazla açmışsın ...