Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

klima çok sesli çalışma-as oto teşekkür

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Misafir tarafından 4 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

aracım dün durup dururken buğu çözücüyü açtığımda çok sesli çalışmaya başladı polen filtresini açtım ord birşey avrdırdüşüncesiyle yoktu taktım bu arad pervaneyi aradım ses geliyordu ama bulamadım belliydi birşey kaçtığı yaprak olarak tahmin ettim doğruymuş bugün as otoya gittim akşamüstü yaprakmış temizlediler bir de ücretsiz check upa soktum valla müşteri memnuniyeti hoşuma gitti direk ilgilendiler ettiler diğer servislerde bekliyorduk bayağı filan genel olarak yeni servisim olbilecek onayı aldı benden as oto tavsiyeederim.bu arada oğuz abinin önerisiylke gittim daha önce söylemişti müşteri temsilcisini tanıdığını ben de bugün tanıştım gerçekten iyi biri ve ilgileniyorlar.amortisörden arkadan d ases geliyordu lokurtu şeklinde ona da baktılar fakat 5,30gibi gittim 6,30da mesai bitiyordu yine sağolshunlar deneme sürüşü de yapıp baktılar uzun süreceğinden araba kalması gerekiyor ibr ara baktırırım ona da.genel olarak memnun kaldım.ayrıca ekleyeyim müşteri bekleme salonu da servisin yanında olduğundan ne yapıldığını görebiliyoruz bu da bazı servislerde olmayan güzel bir yanı..
    Düzenleyen : CAGLAR2801

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    klimadaki yaprağı nasıl çıkarttılar acaba benim araçtada genel havalandırma konumuna aldığım zaman yaprak varmış gibi ses geliyor.

Bu Sayfayı Paylaş