Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

klima arızası

'Accent Forum - Club' forumunda RCPHML tarafından 24 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. RCPHML

RCPHML Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar,forumda yeniyim diyarbakırda yaşıyorum arıza ararken gördüm ve üye oldum.97 accentim var klimayı actığımda motor devri çok düşüyor bazen de stop ediyor.kaputu açıp baktığımda klima bazen devreden çıkıyor ama soğutması iyi.aracta atiker sıralı lpg var.benzinde de aynısı oluyor.sizce sorun ne olabilir?yardımcı olurmusunz

2. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    oncelıkle merhaba aramıza hos geldınız,arızanız ıcın uzuldum oncelıkle tanısma bolumunden kendınızı tanıtsaydınız daha ıyı olurdu arızalarınız ıcın ıse accent bolumune bakabılırsınhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. RCPHML

RCPHML Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler.

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  5. RCPHML

RCPHML Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arac 97 1,5 gls.

6. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kompresörünüz arızalı olabilir, içindeki rulman takımında oluşabilecek bir arıza motorunuza aşırı yük bindirir. Normalde 1.5 motor aracı stop ettirebilecek bir güçte değildir ama sanırım vuruntu sensörünüzde de problem var. Motor teklemeye başladı mı vuruntu sensöründen gelen bilgi doğrultusunda beyin motora gaz verir. Ayrıca ateşleme sisteminizi kontrol ettirmenizde yarar görüyorum, buji > buji kabloları> endüksyon bobini sıralaması önemlidir. Selamlar.

7. RCPHML

RCPHML Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    motorda tekleme falan yok.biraz bilya sesi geliyor ama bilya motoru bi devreye sokup çıkarmaz heralde.rölanti ayar valfi olabilirmi acabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bozuk kasnak yada rulman motoru stop ettirebilir. Ses geldiğinide söylüyorsunuz. Bence aracınızı bir ustaya götürün, sizin yapabileceğiniz bir şey değil. Motorda tekleme var demedim, motor zorlandığı zaman tekleyerek yada sarsılarak stop eder, vuruntu sensörüde bu bilgiyi fark ettiği zaman beyine iletir ve beyinde stop etmemesi için gaz verir. Benzin pompası arızalı olan accent'in teklemeden dolayı kendi kendine 3000 devire kadar gaz verdiğine şahit oldum. Bu da sanırım vuruntu sensörünün faktörünü bir nebze olsun izah etmeme yardımcı olur. Selamlar.

9. RCPHML

RCPHML Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet aynen öyle teşekkürler.

10. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence klima kayışının gergi bilyesi dahil olmak üzere diğer bilyerleride kontrol edin.benımkınde gergi bilyesi kıtlendıgı ıcın klıma kayısı kopmustu.

Bu Sayfayı Paylaş