arkadaslar daha oncede yazmıstım hyundai accent 1.5 GL 2000 model carsamba gunu klima parcalarını set olarak almaya gidecegim belki size cok sacma gelicek ama ben ve iki arkadas klimayı kendimiz monte edecegiz aynı aracın klimalı ve kazalısından sökülmüş parçaları kullanacağızelinde aynı aracın klimalısı olan arkadaslar lutfen sizden destek bekliyorum bana klima parcaların resimlerini videolarını yollaya bilirmisiniz ney nereye takılıyor hangi parcalar var toplayabildigim kadar bilgi toplayıp montajı kendim yapmak istiyorum lutfen bir cok kisi olumlu olumsuz yorum yazacak ama beni anlayın hem ogrenmis olacagım hem kendim yapmıs olacagım hem fazladan para vermemis olacagım inanmayacaksınız ama adam al gel 750'ye takarım diyor sadece iscilik ................... noktalı yerleri anlayın artık insafsızlık bu kadar olmaz allah bu tamircilerin eline dusurmesin sizde yardımcı olursanız hep beraber yaparız bu isi desteklerinizi bekliyorum lutfen coskun bey sizinde engin bilgilerinizden yararlanabilirmiyiz lutfen bu iş olmaz git yerinde taktır yada randuman vermez demeyin denemek istiyorum para yanarsa yansın elinde dokuman liste tamir montajkılavuzuolanyadaparcaları kameraya yada fotografını cekip yollayabilecek arkadaslara cok tesekkurler unutmadan lastikleri ve jantları aldıgım arkadas sende eminim okursun bu yazıyı sende yardımcı olursun senin aractada vardı klima kafanızı şişirdim kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum benim arac hyundai accent 1.5 GL 2000 model millenium kasa