Yazın sinopta bir ayar yaptırdım yapan kişi o kadar usta sekılde yaptıki gaz da benzinden iyi gidiyor tutamıyorum arabayı çok seri gidiyordu kmde 19 kurus yakıyordu SUan ayarı bozuldu istanbulda tekrar yaptırdım(4 5 kere) 5 le çıktıgı rampayı suan 3 le çıksammı diye düşünüyor İstanbulda hangi ustaya götürsem 20 lira ayar parası alacak ya bunun ayarı bozuk yada iyi yapılmamış biriside desinki ayarı iyi güzel yok kardesim yok kimse demiyor araba gitmiyor suan gitmedigi gibi de çok yakıyor 78 lira agza 275 km yol gidiyor arabadan nefret etmeye basladım lütfen profesyonel kişilerden yardım beklıyorum Düzenleyen : herg3l3
kışdan dolayı yakıtınız artar yazın yaktığınız değerleri kıyaslamamak gerek bir de istambul trafiği varsa normal olabilir ayar yönünden arabanın gazı kısılmıştır regletör ile karbiratör arasındaki gaz ayarını biraz açın ama bu çözüm değil en iyi çözüm egzosa takılan cihazla yapılan bilgisayarlı ayardır.
arkadsalar sizin gaz memeleri kaçlık benımkısı 1.8 di yada 1.7 tam hatılrmaıyorum çok yakıyor dedigimde ustanın biri 1.5 düşürmüştü şimdide ayar yaparken memeler ufak diyor? Sizin 1.5 yumurta kasalrın memeleri kaçlık
1998 hyundai yumurta kasa 1.5 12v dün benzinde kullandım aracı sorun lpgdeki kadar büyük degıl cekiş falan
istanbul esenler avrupa yakasındaki önerebilecegin çoğu yere gidebilirim sorun degıl tabi varsa Düzenleyen : herg3l3
kağıthane merkezde yıldız karbüratör var sinan usta lpg ayarı yapıyor her türlü araca benim gittiğin en iy ayar yapan usta