Arkadaşlar belki bilen vardır, 2005 model otomatik 1.6 gls elentra aldım.Arabamla ilgili neler varsa okumak istiyorum nedir ne değildir teknik donanımı nedir bu konuları açıp okuyabileceğim teknik kitapçığı yok.Tabiki bi takım bilgileri internetten veya arkadaşlardan buluyorum ama ben bu aracın orijinal teknik kitapçığını okumak istiyorum.Ata hyundai'ye (ankara) gittim yardımcı olamadılar.Bana bi fikir verebilecek bi arkadaş varmı?Kitapçığı nereden bulabilirim? İlginize teşekkürler.
internet üzerinden araştırdım biraz alışveriş sitelerine felan baktım kitapçığı nerden bulabilirz diye ama hiç sonuç yok maalesef eğer yolum düşerse izmir hyundai servisine sizin için sorarım
Kardeşim eyvallah saolasın, bu arada hyundai'ye de msj attım ama henüz onlardan da bi ses çıkmadı bekliycez bakalım.
Hyundai servise verdiği bakım kılavuzunu kullanıcıya vermez, en fazla kullanma kilavuzunu yollarlar. Benim elantranın kullanma kılavuzu duruyor. Tepetaklak
Maalesef bende aradım ama yok yabancı sitelerdede yok. Kia ya mail attım sagolsunlar ilgilendiler geri dönüş yaptılar ama olumsuz cevap aldım.. ZTE-BLADE cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi