Artık kıslik ayakkabilari cikarsakmi ne dersiniz? LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu gidişle ay sonuna doğru çıkartırım ben kışlıkları hocam. Ankara gayet sıcak gidiyor, kışlıklar boşuna yıpranmasın.
biraz daha beklemekte fayda var, hava 8 derecenin altına düşecek ve 8 derece altı yazlık için sıkıntı.
Yarın yazlıkları takıyorum ben, inşallah sabah erken kalkarsam benim yazlıklar jantlara takılı halde bekliyor bir krikoluk işi var, bu sabah işe giderken kışlıklara 35 havayı da bastım saklama koşullarına hazır haldeler, bugün öğlen sıcağında viraj dönerken kışlıkların artık değişmesi gerektiği belli oldu zaten. Çamur zaten bitti, buralara kar da yağmaz daha, benim yazlıklar yağmurlu havada iyi yere basıyor zaten, boşuna Mart ayının buzlu yollarını beklemeye gerek yok çünki buzda hiçbiri işe yaramıyor.
Nisan ayını bekleyeyim desem hava 20-30 derecede gider, yazlıkları taksam haftya kar kış kıyamet olur. Geçen yıl 2nisan'da yazlıkları taktık, 10 nisan'da Düzce-Zonguldak arasında yolda kar vardı.
Ben de bu ay sonunu bekleyeceğim, istanbul bu belli olmaz ne yapacağı yazlık bakalım 16" düşüncem var ama ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum şimdilik Bize her sevdadan geriye kalan, sadece GALATASARAY...
arkadaş haklı 7-8 derece altıysa bulunduğunuz yer beklenmeli değilse kısa kollu zamanı gelmiş demektir.