Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kışlık Lastik çamurluğa sürtüyor.

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda cobanoglu tarafından 3 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. cobanoglu

cobanoglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba. matrik aracıma kışlık lastik aldım.önceki yazlık lastikler 195 60 15 ti. kışlık alırken 195 65 15 aldım. bayie yoktu ustada bşrley farketmez dedi. ama bugün köy yoluna girdim 4 kişi birazda yük vardı. lastik kasislerde özelliklede virajlarda lastik çamurluğa deyiyor. asfaltta da vurdu baya. evin önüne geldiğimde lastik yanağı iz olmuştu demekki bayagı deydi. yarın baktırıcam ama sizlerşn fikrini almak istedim. arka lastikleri söksem mi acaba yada takoz felan kurtarır mı ? teşekkürler

2. Murat55

Murat55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    358
    Ad Soyad:
    Murat Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    neden uğraşıyosunuz takozla falan gidin drek geri verin ustanın hatası sonuçta szin değil

cobanoglu bunu beğendi.
  3. cobanoglu

cobanoglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısınız ama ben kabul ederek aldım ve 2 aydır kullanıyorum ilk defa bugün böyle bir sorun oldu. belki başka bir sorun da olablr ben çok anlamıyorum işin doğrusu çünkü sadece sağa dönüşlede ses geliyor. bakalım yarın usta ne diyecek. benim sizden öğrenmek istediğim takoz ile bu iş çözülebilir mi yda benim bilmedğim başka bir şekilde teşekkürler

4. -OmeR-

-OmeR- Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk Şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Önce geri vermeye çalışın kabul etmezse takoz koydurun.

cobanoglu bunu beğendi.
  5. burakgvm

burakgvm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Takoz ile bu işlem çözülebilir fakat yeni bir sıkıntı meydana gelebilir. Arkada 3 kişi olduğu zaman pat pat diye vurma olabilir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. salih_karali

salih_karali Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    563
    Ad Soyad:
    salih karali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşımızın da dedigi gibi takozla çozulur ama ara esneyince kut kut vurur başka bi yontemde camurluk agzının içinde çıkıntı varsa çekiçletmek veya taşlama yaptırmak

7. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Değerli arkadaşım, hiç takoza gerek yok, Aracınızın, kampanalarından bir miktar aldırın lastikler azcık içeri girecektir ve sorununuz çözülür, takoz atmada aracınız leylek gibi yukarda kalır ve rahatlık gider... Tavisyem ilk önce kampanalardan bir miktar aldırım lastikleri içeri sokturun, gene kurtarmaz ise, bu sefer jantını z çelik jant ise jant göbeğinden bir miktar aldırın... Yadan isterseniz ikinci el lastik satanlardan takas yapın olmazmı ? Kış lastiğinde orjinal yaz lastiğiniz 195 60 15 ise kış lastiğinde 195 60 15 yerine 185 65 15 de tercih edilebilir, kış lastiğinin yere delici direnci artar hemde sürtme dar olduğu için lastik ebadı yapmayabilir...

8. burakgvm

burakgvm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    En mantıklı ve en az maliyetli olan bir yöntem çamurluk ağızlarıni taşlatmak. Benm aracmda takoz vardı pat pat vurma yapıyordu sürekli takozlari aldirdim ve araç iyice yere yapisti.arkada 3 kişi ile 185x65 14 jantlar çamurluk ağızlarına sürme yapıyodu bugün çamurluk ağızlarıni taşlattm tüm sorunum çözüldü çok şükür

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş