Merhaba arkadaşlar İstanbula kar düştü. Kışlık lastikleri taktıgımızda polis zincirin yok diye çevirme yapabilirmi ? Sİzce kışlık lastikmi kar zincirimi?
zinrcir uzun yıllardır takmıyorum kışa girerken kar lastikleri takıyorum.. zincir eski vectrama zarar verdi nasıl verdi çamurluk içlerinde boya atmasına neden oluyor uzun bir süre bu minnacık boya atması zaman içinde büyüyor ve pas yapıyor.. o yüzden zincir takmayı bırakdım Düzenleyen : panzer
hava sıcaklığının 7 derecenin altına düştüğü her yerde kış lastikleri kullanılmalıdır.Diyeceksiniz ki kullanmazsak ne olur? lastiğimizin ömrü kısalır sertleşme yapar.
Saolun... Performansı düşsede yinede her zaman için 4mevsimden iyidir https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
Performansı diş eskimesinden mi düşüyor kmye bağlı olarak?.. , Bende de bu lastiklerden var. üretim tarihinin üzerinden 1.5 yıl geçmiş ve 7-8 bin km ancak yapmıs. Merak ettiğim, performansı düşmeden kastınız.... - Yıldan mı? Yani bayatlamadın mı? - Yoksa kullanıma kmye bağlı aşınmadan mı?