Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kışları mazot?

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda oguz3259 tarafından 26 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. oguz3259

oguz3259 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar mazot -10 derecede donuyor deniyor.O zaman kışları don olduğunda araçlarımızı çalıştırmak çokmu zor oluyor virde total exellium eurodizel alanlar çalıştırma sorunu olmadığını söylüyorlar (katkıdan dolayı)

Birde hadi İstanbul da çok eksi sıcaklıklar yok.Ancak akan suların donduğu bir Ankara da mesela yakıt aynen suda olduğu gibi araçta sorun yapıyor mu?

Silecek suları nasılki anında hatta havada donuyorsa mazotta -20 lerin görüldüğü iç anadolu da hareket halinde iken bile sorun olmaz mı?

2. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Ben ankarada kaldım 15 ay mazot hiç donmadı diyebilirim sadece araba geç marş alıyordu

3. oguz3259

oguz3259 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Marş süresini kısaltmak için kitapçıkta iki üç kez ön ısıtma yapıp çalıştırın deniyordu sanıyorum.

4. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bilindik yerden alınan mazot kolay kolay donmaz..-25 lerdeki konya da donmuyorsa diğer yerlerde niye donsun..belki erzurum kars sıkıntılı olabilir.
    bizim arkadaşın benziinli sienası bile dondu yakıttan..sıcak su döktü motora ve çalıştırdı -25 sabahı..kısaca sorun yakıt alınan yer..

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    benim bildiğim kışın her firma bulundugu ortama göre katkı kullanıyor..

Bu Sayfayı Paylaş