Merabalar herkeze Simdi malum kis geliyo zorunlu kis lastigi olayi icin hangi lastigi onerirsiniz bn araci alali 1 ay olucak merak ettigim aracla verilen lastik 4 mevsim midir ?
Hayır , önceden konular konuşuldu 4 mevsim değil diye biliyorum. Kış lastiği hiç almadım ben 2 yıldır çünkü güneşli bir yerde yaşıyorum
Petlas yada Starmaxx Kırşehirde üretilen yerli lastik... ithallere bence para vermeye gerek yok... 2 kış sezon kullandım gayet güzel... Her ne kadar düzlük yerde yaşıyor olsamda bugüne kadar hiç sorun yaşatmadı... Karda kullandım... Problem yok... Hayırlı olsun şimdiden...
İstanbulun malum yollari kisin birde karda yagmurda surekli trafik dur kalk aracla beraber bringstone marka gelmis fakat sezonunu bilemiyorum
Goodyear ultragrip 9 kullaniyorum ben, o lastiklerden iyisini tanimam - motor sogutma sivisinada dikkat edin, lastikler can kurtarirda motor sivisida motorun sagligi icin
istanbul ve ankara gibi büyükşehirler için lastiklerin yumuşak olması lazım yozgat kırşehir gibi anadolu memleketlerinde petlası önerebiliriz yol bakımından fakat ki lastik önermemiz için kriterleri iyi bilmemiz gerekir bir petlası istanbulun yoğun trafiğinde üst model araçta kaydırmanız çok normaldir fakat yozgatta nerde trafik zaten anadolumun insanı az yaksın yavaş gider. benim kanaatime gelecek olursanız lastikte yumuşaklığa dikkat ediniz yanağı oynamayan esnemeyen lastikten uzak durunuz bütçeye göre değişir en iyi tavsiyem michelindir arkasından ug9 good year gelir ve yan ürünlerini alabilirsiniz michelin = kormoran, tigar, kleber, bf goofrich good year = sawa, debica olabilir
Benim getzde geçen kış sayron marka kar lastiği takılıydı üzmedi beni gayet iyiydi Yanlız korkmadımda deil sonuçta pek tanımadığım bir marlaydı
Hocam lastik yanağı üzerini incelerseniz , yazlık mı dört mevsim mi belli olur , direkt plazadan zaten kış lastiği ile vermezler. iPhone 5C cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ben michelim crossclimate kullandım geçen kış memnun kalmıştım. İlçe karlı yollarında üzmedi hemde sessiz bir lastikti.
Uzmanların dediğine göre la nina atmosferik takvimine girmişiz, yani bu kış soğuk ve yağışlı geçecekmiş