Selamın aleykum arkadaslar hundai accent era 2011 model aracim var .aracim yolda giderken kisalar bi anda kapaniyor . Neyden kaynaklana bilir ? SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapandıktan sonra nasıl tekrar yanıyor O anda tekrar düğmeden mi? Aracı durdurup çalıştırınca mı? ??? Bence nasıl geri çalıştığı bir şekilde sorunu da belli eder.
Lambaları yakıp röle kutusundaki roleleri tek tek kimildatin ( Elektrikçi olmadığınız icin hangi rölenin ne olduğunu çözmeniz biraz zor) . Temassizlik olabilir belki bir ihtimal . Başka ihtimallede var tabi. SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustaya baktirdim ama anlamadi rolede sikinti yok dedi bu eralarda kronik dedi net bisey demedi SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle küçük ve fazla ustalık maliyeti çıkartmayacak incik boncuk işler anlaşılan ustaların iştahını kabartmiyor. Yoksa temel elektrik bilgisi olan birinin bu işi çözmemesi imkansız. Çalışmak konusunda iştahlı ve küçük büyük demeyecek paraya muhtaç bir usta bulun bence . SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öyle bir şey yok hocam başından savmış sizi resmen, şayet ustaysa ve kronik sorun olduğunu biliyorsa çözümünüde bilir neyin kronik sorunuymuş, far tesisatı atla deve değil bakacağı 3 tane yer var zaten, röle sigorta tesisat ... tahminim far soketlerinde gevşeklik vardır iyi bir elektrikçiye gidin farların arkasındaki soketleri değiştirsin çözülür.
koldan suphelendi Baska ustaya gitim oda aynisini soyledi . Kolu degistirsemi napsam bi fikir verebilirmisiniz ? SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kafası çalışan bir usta bulun . Roleyi çıkartıp kontakların olduğu yere bir köprü atsın kablo ile . Bu pozisyonda biraz gezip dolaşın. Farlar tekrar sönecek mi bakın. Yok farlar gene sönüyorsa tesisat ampul ya da duydur ariza kaynağı. SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en ucuz çözümden başlayın parça değiştirmeye, soket dediğin şey çifti 10 liradır en fazla, peki kol değişince sorun çözülecek miymiş elinde çıkma kol varsa taksın o zaman. kombi çamaşır makinesi bozulunca sorun muhtelemen bundandır bunu değiştirip bakalım diyorlar mı şak diye arıza tespit edilip yapıyor adamlar, hastayım bu sanayideki gevşekliğe senin benim paramı düşünen yok maalesef.