arkadaşlar benim 2008 hyundaı era far sorunum var sol kısa far yanmıyor sigorta sağlam far lambası sağlam far kolu sağlam ama sol kısa far yanmıyor başka nereye bakmam gerekiyor. parklar yanıyor uzunlar yanıyor sadece sol kısa far yanmıyor.
Büyük ihtimal uzun ile kısa süzme aynı ampul içinde olduğu için kısa olan patlamıştır ona bakmanızda yarar var.
arkadaşlar far ampulü deyiştirdim ( saglam ) sigortayı deyiştirdim ( saglam ) far kolunu başkasıyla denedim oda saglam ama sol kısa far yanmıyor. arabayı sıfır aldım far rölesi varmıdır acaba varsa nerededir
garantisi varsa ampul değişimi sonrası sorun çözülmediğinde servise başvurabilirsiniz. sigortalar kullanma kılavuzunda belirtilmiştir.
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim far sorununu biraz uğraştım ama buldum farın takıldığı soket sağlam fakat farın altında bir soket daha var bu soket gevşemiş bu soketi sıkıştırdım çalıştı .
Bahsettiğiniz soket fara tüm elektrik girişini sağlayan sokettir, o kolay kolay gevşemez çünkü tırnaklıdır demekki daha önce bilinmeden tırnak yerinden çıkarılmış. Geçmiş olsun.