Sag kisa ampul patlamis sanirim. uzun calisiyor, park calisiyor, kisa far calismiyor. Yetlili servisten alicam parcasi pahali gelirse sanayiden ne marka onerirsiniz. Birde ciftmi degismek gerek. Birisi parlak birisi sonuk cikmasini istemem fark edemi tabi ilk defa ampul degistiricem H4 60w orjinal kitapcikta yazan
Aracım Accent Era. Ampullerimiz yazdığınıza göre aynı. Ben gittigidiyor'daki bir satıcıdan Osram almıştım. Öbürü de patlayıp uğraştırmasın sonra hazır elime almışken ikisini de değiştireyim diyip ikisini de değiştirdim. Genel olarak Osramlardan memnunum. 4.5 yıl oldu alalı bir sorun yaşamadım. Bana sorarsanız servise gitmenize gerek yok internetten ampulü temin edip kendiniz değiştirebilirsiniz. Şunu da belirteyim ben tüm ampullerimi internetten osram aldım. Sadece ortadaki stop lambasının ampulünü sanayi yolumun üzeri diye oradaki bir dükkan almıştım 3 ay kullandım ve yanmamaya başladı Sonra onu da internetten almıştım. Ama sanayiden aldığım ampulün markası vs yoktu. Sanayide osram satan bir yer bulursanız oradan da temin edebilirsiniz tabii.
@ozanoz93 , geçmişteki aracım Astra H4 kullanıyordu , kısa gidiyor ve uzun yanıyordu. Bu durum H4 lerde sık olan bir durum. Ayrıca h4 dışında kısa ayrı uzun ayrı yanan (h7 gibi) ampullerde de patlayan kısa veya uzunu değiştirmeniz gerekirken , yanınızda yedek bulundurmanız gerekir. Ya da her seferde çift değiştirip eski sağlam olan teki saklamanız iyi olur yedek olarak. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi