98 accent yumurta kasa aldım.. aynı zamanda ilk arabam.. baya bir masrafı var gibi gözüküyor.. galiba beni ikibin gibi bir masrafa sokacak.. hadi hayırlısı...
Araba nız hayırlı olsun fotoğrafları da bekliyoruz.bu kadar masraf edecek ne var acaba merak ettim doğrusu
Kardeşim hoşgeldin. Valla ben 2000 TL harcadım. Nerderden çıkar diyoruz ama bi girdinmi işin içine çıkıyor.
hayırlı olsun, ben geçen aylarda ağır bakım için 3.500 lira masraf yaptım.. bi 5 yıl sorun yaşamam heralde
hoşbulduk arkadaşlar.. en kısa zamanda fotoları atarım.. rot balansçıya girdim.. sağ-sol rot başı+ sağ-sol alt tabla+ sol akis başı yazmış tamirci 130 parçaya 80 de işçiliğe alırız dedi.. (210tl) alırken başka bir usta bakmıştı. o üstteki sorun için direksiyon kutusu demişti.. sorun tam olarak nerede bilmiyorum çukurlarda sağ arka tekerden hafif bir vurma sesi geliyor.. (amortisör fiyatı 150 civarı galiba 50 de takmaya alsa 200tl) teyp var ama iyi değil+ses sistemi sağlıklı değil(hoparlörlerden cızırtı geliyor flash diskten çalarken dahi sanki çekmeyen radyo dinliyormuş gibi) yaklaşık 200-250tl döşeme eskimiş kılıf alınacak (100-150tl) göğüste çatlak var.. çatlak tamiri yapan bir yer gördüm facebook ta 250-300 arası yapıyor galiba.. eğer çok maliyetli olmazsa göğsü yaptırırken göğüs ve kapı plastiklerini şu renge boyatmayı düşünüyorum iki tane kış lastiği (ikisi toplam 250 tl) motor çok az da olsa yağ kaçırıyor arka iki stop eskimiş + ön sinyal değişecek.. göğüs kilometre ibresi hemen yükselmiyor.. bir 100 metre gittikten sonra çalışmaya başlıyor ya da 30 u geçince.. bir de param olursa çelik jant almayı düşünüyorum..
bahsettiğim göğüs tamiri.... https://www.facebook.com/1007303100...0310050278/469731059816866/?type=3&permPage=1 merak ettiğim şey şu.. göğsü kendim sökebilsem sun fix le yapıştırabilirmiyim? sağlıklı bir sonuç alır mıyım?