Merhaba, Görülen parçanın adı nedir ne işe yarar ? Bilgisi veya fikri olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum
Aracınız dizel sanırım , eğer aracınızda bariz şekilde çekiş dusuklugude varsa büyük ihtimalle turbo elektro valfi bi diğer adıda turbo basınç valfidir.
Ayni ariza benim de basima geldiği icin ordan biliyorum turbo devre dışı kalmıştı değiştirdim hersey düzeldi yakiti cekisi
bu yağ filtresindeki sızıntı hepsinde var sanırım... en nefret ettiğim şey motorda yağ kaçağı, malesef bir türlü düzelmiyor
Sızan yağa toz kır yapışınca iyice sinir bozucu oluyo Kapakta çatlak yoksa contadan kaçırıyodur. Her filtre değişimde, plastik kapağın etrafında ki lastik oring' in değişmesi ve iyi sıkılması gerekir.
Tamirci arkadaşda başka bi araçtan çıkma vardı deneyeyim arızalı mı değilmi diye. Baktıkki taktığım parça sonrası süper ötesi bi çekiş oluşunca tamam arızalı olan bu dedik. parça aldırmadı arkadaş kullan bunu zaten çıkma parça işime yaramaz deyince 150 lira civarındada fiyatını duyunca Allah razı olsun demiştim
Parça için fiyat aldım 500 tl den 150-125tl internetten 91 tl buldum aldım fakat kendim değiştirebilir miyim ?
kendiniz değiştirebilirsiniz, havalar soğuk olduğundan soketleri çıkartırken dikkat edin, kırılmasın.