Arkadaşlar aracımı kiraya vermek zorundayım ve bir şirketle anlaştım 1 senelik sözleşme 850 Lira Aylık Şekilde Sizce Araba bu sure zarfında nasıl yapıranır cokmu yıpranır ne gıbı kotu yanları olur herşeyler onlara ait bakım kasko Heşey.. Sizce Nasıl Yapmayalımı Görüşlerinizi Alabilirmiyim Sağolun.
bılırsın fırma aracları genelde fırma calısanları tarafında hor kullanılır,nasılsa babalarının aracları yada kendı emeklerı ıle alınmıs olmadıkları ıcın aracların goz yaslarına bakmadan kullanırlar,umarım kıraya verdıgın yerde boyle calısan elemanlar yokturda ıcın rahat eder
Kayıncomda rent a car işiyle uğraşmakta. Yanına arası sır gittiğimde nelerle karşılaşıldığını anladım. Sizin sorunuz kısa ve öz cevab vermek gerekirse aracınızı kiraya verdiğinizde ondan hayır beklemeyin. Araç kiralayanların büyük bölümü yeni yetme, araç kiralık diye neler yapıyorlar neler. İçinde alkolundan tutun türlü türlü şeyler, araçların vurulmadık değişmedik şeyi kalmıyor. Birde umumi kullanılmış bir araca sonradan içine sinermi bilmem... Ki birçok araç sahibi aracını kimseye kullanması için verme verenlerde sadece güvendiği kişiye emanet ettiğini düşünürseniz daha iyi bir pencereden olaya bakabilirsiniz.
arkadaşım anlaşılan nakite daha doğrusu aracın kredisi ödemek için böyle bir yol düşünmüşsün. benim görüşümeğer verecek olduğun şirkette kullanacak elemanları tanıyorsan, en azından bir veya iki kişimi binecek onları biliyor isen olabilir.ama şirkette her önüne gelen binecek ise o araçtan hayır gelmez. geriye aldığında araçta bir çok sorunla karrşılaşabilirsin.öyle bir durumda zaten aracın emsallerine çok fazla değer kaybedecektir. o mantıkla düşünürsek bir yıl sonra emsalinden çok ucuza gidebilcek bir araç yerine elindeki daha düşük ama temiz bir araçla takasa veya elindekini satıp öyle bir araç alsan daha mantıklı değilmi.aradaki fark ile işini görürsün.hem bir yıl arabasız kalmazsın.hem temiz araç biner tamirciyle servisle uğraşıp canını sıkmazsınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
araca hıc bır sey olmasa bıle mınımum aylık km olarak 3000km yaparsa yılda 36000km en buyuk zararın buradan olur,o sırket araca gozu gıbı baksa bıle
ben o kilometreyi sadece haftasonları kullanarak yapıyorum. 3000 çok iyimser bir rakam olmuş https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
ayda 850 lira alırsan 2 senede zaten arabanın parası çıkar. ondan sonra araba yıpransa ne olur ki. satar sıfırını alırsın. bence hiç düşünme ve kirala .ama adamlar sağlam mı? arabanın kirası gelmezse sen arabanın yıprandığıyla kalırsın.
aynen katılıyorum sonuçta maddi yönden sıkışmışsınız araba bu bugün verirsiniz yarın rahata çıkınca sıfır alırsınız hiç takmayın bence kafanıza. arkadaşın dediği gibi 2 senede 850x24=20400 tl yapıyor ki sıfır era parası. elinizde hem sıfır araç parası olur (tabiki aylık olarak ödenir sanırım toplu vermezler) hemde temiz kullanılmamış bir araç olur. kaldı ki biraz da şans işi bizim direktörlere jetta veriyorlar acayip düzgün kullanıyorlar. yanlış anlaşılmasın ama yönetici kadrosu daha temiz kullanıyor genelde umarım bu tip birine denk gelir...
Mecbursan yapacağın birşey yok.Araban yıpranır oldukça bu kesin.Kimse senin aracını senin gibi kullanmaz bunu biliyorsundur.Benim bir arkadaşımında skod fabiası var 2008 oda ödeyemiyor kiraya veriyor araba 2008 ama bir görmeni isterim