Arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim ve ilk konum da çözümü noktasında pek bilgi olmayan bir sorundan ibaret, bugün akü değişimi sonrası araba anahtardan kilitlenince ve kilit açıldığında çalan ses çalmıyor. Aracın kilitlenmesinde ya da kilidin açılmasında bir sorun yok. Sadece ses gelmiyor. Oto elektrikçiler ya da kilit sistemcilere gereksiz yere para kaptırmadan bu sorunun çözümünü bilen varsa yardımını bekliyorum.
Motor bölmesinde alarmın sireni var , ses sirenden gelir , sirene giden kabloda bir kopma , sirene giren yerde fiş varsa temassızlık veya siren bozulmuş patlamış olabilir. Benim arabada bir ara siren motor yıkamada su almıştı da önce tiz bir incelikte gelmeye başladı , bir süre sonrada hiç ses vermedi , oto elektrikçi sireni değişmişti. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam hocam bilgi için çok teşekkür ederim. @Asel Kaan Efe ayrıca alarm sireni değişirse ücreti takriben ne kadar olur?
Bilemiyorum hocam , benim gittiğim elektrikçi çocuk köylüm çıkmış bir sürü siren vardı arasından birini takıvermişti , benimkide orada kalmıştı. Bir uğra elektrikçilere belki çıkma falan çalışan sağlam bulunur , şu ortamda hiç bir ürüne fiyat biçilemiyor maalesef. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi