Selam arkadaşlar. 2012 model i20 crdi'mi satıp ki henüz 12000 km'de, bir kia venga panorama plus almak istiyorum. aracımı satacağım paraya hemen hemen venga'yı alıyorum veya üstüne 1-2000 lira daha koymam gerekiyor. Venga için yorumlarınız nedir? motor olarak bildiğimiz 128 beygirlik motor fakat konfor, kullanış ve ikinci el piyayası olarak yorumlarınız nelerdir?
Arkadaşında dediği gibi piyasasi zayıf öyle olmasa zaten o paralara olmazdı. ix20 ona keza daha pahalı örneğin. Ama bu kötü araba olduğu anlamına gelmez elbetteki.
ikinci eli çok ağır ancak ben alırım uzun yıllar binerim sonra ne olursa satarım diyorsanız düşünün derim...
benimde aklımdan geçen araçlardan birisi wenga ve ix20 ama wenga ix 20 göre fiatı biraz makul gibi ama nette bazen panoramayı panaroma pulus olarak yazanlar var bende zaten kendi aracımı keyfe keder olarak değiştirecek olsam en az donanımı bendeki kadar olsun isterim panaroma pulusta hız sabitleyici var fakat diger donanımlarında yok
evet piyayası zayıf dedikleriniz doğru. i20'yi ilana koyduğum gibi telefonlar çalmaya başladı. tabiki bu kadar kolay satılamaz fakat konforu, yol tutuşu sürücüye verdiği keyif ve arıza yapma olasılığı i20'ye göre nasıldır onu merak ettim.
Piyasasi yavas lakin her saticinin kor bir alicisi var derler arac guzel ve konforlu ben tavsiye ederim yalniz muhakkak servis kontrolu yaptirin cok onemli