Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

KIA Sportage

'Otomobil Testleri / Karşılaştırmalar' forumunda Murat tarafından 12 Haziran 2013 tarihinde açılan konu

1. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    bu gün KIA Sportage test imkanım oldu. İX35 ile Sportage arasında da bir kıyaslama imkanı gibi oldu birazda. dış kemikli yapı olarak kia çekici geldi gözüme araçların yürümeleri içinde ise pek bir fark göremedim. oldukça uzun sayılabilecek bir test sürüsünde hemen hemen tüm özellikleri test etme imkanım oldu. yol bilgisayarı ben bindiğimde 8,0 gösteriyordu. normal bir kullanım dan biraz daha sert kullanımda 7,9 a geriledi tüketim. araç 9000km de idi gaz tepkimeleri zayıf gibi gelsede ilk başlarda hız göstergesinin artışı sizin hızlandıgınızı hatırlatıyor ses içeri fazla gelmediği için zaten gittiğinizi anlamıyorsunuz.

aracın bana göre kötü yanı arka bagaj camının küçük olması dikiz aynasının bir espirisi kalmamış.

ama genel olarak aklım İX35 den yana

2. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    İki araç kalite olarak aynı zaten sadece görünüşleri farklı gerisi sizin zevkinize ve bütçenize kalmış.

3. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ikisi arasında ben tamamen duygusal davranırdım... :)

4. Sh@DoW

Sh@DoW Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Sh@DoW
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Motorları aynı farkları ise dış görüntü ve malzemede ortaya çıkıyor. Sizinde bahsettiğiniz gibi sportage'in ön kısmı güzel görünse de, arka bölüm çok yuvarlak ve arka bagaj camı küçük. Donanım olarak hemen hemen aynı, sportage de ısıtmalı silecekler var, buna karşı ix35 de ön koltuklara ilave olarak arka koltuklarda da ısıtma var. ix35 bence daha iyi ama ix35 alacaksanız bir süre bekleyin, çünkü araç makyajlanıyor. :) "Geçirdiği hafif makyajla birlikte LED’lerin yanısıra çift-xenon farlara da kavuşan ix35′in ön ızgarasında da küçük dokunuşlar gerçekleştirilmiş. Hyundai ix35′in kabininde bazı materyallerin elden geçirildiği söylenirken, bu operasyonla birlikte araca, üç modlu FLEX STEER özelliğinin de eklendiği açıklanıyor. Markanın i30 gibi yeni nesil modellerinden hatırladığımız bu sistem Normal, Comfort ve Sport modları sunuyor." diye yazmış sitenin biri. :) Birde aracın 1.6 dizeli geliyormuş sanırım. Acil değilse bir süre beklemenizi öneririm.

5. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Bana kalsa hemen esime kalirsa 2 yil sonra degistiricez araci. Aklim kesinlikle ix35 den yana 1.6 dizel modelinin gelmesi benzinlinin fiyatini umarim dusurur. Kafamda benzinli almak var dizeli gelirken umarim benzinli turbo modeli de satisa sunulur.

Bu Sayfayı Paylaş