arkadaşlar ankara da abim bitane bulmuş çok temiz 2006 model.adam 20 bin den aşşağı vermiyor.Yanlız araç çok diri duruyormuş. 130 bin km de. ne dersiniz alınık bir araç mı? ehliyet yeni bu arada...
Yetkili servise yada expertize baktırın içinize sinerse alınır neden alınmasın. model/km fiyat uygun bence.
kimse sorsam 2. eli ağır alınmaz diyor...kafamı karıştırdılar...aksam hyundai accent era ile aynıymış.. bu araçlar çabuk bozulacak bir arabamı? zırt pırt arıza çıkarırmı sizce? teşekkür ederim.
teknik bilgiye sahip değilim. teknik bilgiye sahip olan arkadaşlar var onlar daha iyi cevap verirler bu sorunuza fakat. binecekseniz yani alıp satmak değilse amacınız temizse araç neden alınmasın. piyasası hızlı olsun derseniz era lara yönelebilirsiniz.
Hb modeli ise güzel araba, 2. eli biraz zayıf evet ama saplam kemikli araçtır. Bir ara kardeşimde almayı planlıyordu sonrasında oda Getz aldı.
Eranin birebir aynisidir. ( dis kaportasi ve trim haric.. HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
merhaba ben bir CRDİ hastasıyım. istediğim getz i bulamadığım için rio ya yöneldim.araç çok temiz ve diri duruyor.110 beygir HB dizel CRDİ.... 20 bin e anlaştım. getzlerde zaten bu civarda dolanıyor.mantıklı geldi bana sizce fiyat normal mi.
Her arabanin alicisi vardir. Satarim satamam derseniz 1.5 dci clio derim ben . Isin sakasi bir yana rio motor olarak sizi uzmez parcasida hyundai kia ortaya karisik her turlu bulunur. tepetaklak yazdim imla hatasi varsa aramizda kalsin.