2010 Kia K2700 (Düz Dizel Motor) Aracımıza Turbo Taktırmayı Düşünüyoruz.. Manifolt Olarak H100 Ve K2500 İn Manifoltunu Takabiliriz Diye Düşündük..Herhalde Aynılar Bir Bakmak Lazım.. Turbo Olarakda Starex Turbosu Veya Yine H100 Turbosu Düşünüyoruz...İntercooler Olarakda Aynı H100 Ün İntercoolerını Düşünüyoruz.. Şu Anda Orjinal Hali 80 Bg 168 Nm Torka Sahip Ve Yokuşlarda İnanılmaz Derecede Berbat Çoğu Yokuşta Vites Küçültmek Gerekiyor Ve Küçültüğünüzde Çekişten Düşmüyor Ama Bir Hızlanma Sağlamıyor..Heleki Yüklüyken Yokuşlar Tam Bir İşkence Oluyor... Soracaklarım İse; Yağ Beslemesi Nerden Sağlanacak Pompanın Oradan Ekmi Alınacak(Daha Önce l300 E Uygulayanlar Vardı L200 Turbosu İle) Olayı Gerçekleştirince Beygir Ve Tork Artımı Ne Kadar Olur ? Randıman Alabilirmiyiz Ve Kaç Liraya Patlar Tahminince ? İlerde Bir Sıkıntı Açabilirmi...? Düzenleyen : Ersin Cerrah
Şimdi Bunu 1000 Tl Bir Rakama Hallettirebiliriz Zannedersem.. Araç Sat Araç Al Uzun İş Gerek Yok...Yakıtıda H100 Den Daha Az ..Zaten Sıfır Alındı H100 De Alınırdı Ama Alınmadı.Tek Sıkıntımız Yokuşlarda..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif Düzenleyen : Ersin Cerrah
Turbo Olarak H100 Ün Turbosunu Buldum 400-450 Lira Civarına Satan..İntercolerda 120 Lira Civarında Fanıda 50 Lira Falan.. Manifoldu Nette Bulamadım Onun İçinde Aksaraydan Fiyat Alacam Ama İşçiliği Yapabilecek Ustayı Daha Bulamadık...
sonradan takmanız zor motor bloğunda yağ beslemesi alacağınız yer orjinal olarak yoksa işiniz zor çünkü araba alsanız daha iyi olur.
Yağ Beslemesini Pompadan Ek Alınıyor Diye Biliyorum..Manifoltta K2500 İle H100 Ün Manifoldu Oluyormuş... Bakalım 1 Ay İçinde Sonuçlandıracazda Bilgi Toplamak İstiyorum
atmosferik bır motora turbo uygulamak gercekten kolay bır ıs değil,cok usta ellerde maddı manevı emekler harcanarak yapılması gereken bır iştir..atmosferık motorların sıkıstırma oranı turboluya oranla cok yuksektır..turbo uygulanacaksa oncelıkle bu sıkıstırma oranının dusurulmesı gerekır,bunun ıcınde pıstonlar,üst kapak,mazot pompası egzoz manıfoldu,ıntercool ,enjektörler ve aracın işletim sistemı hepsı değişmelıdır..zor ve mesakkatlı bır ıs..harcanan paraya ve emege yazık derım..
aynen hocam bizim h100 de 59 bg torkunu bilmiyorum ama mesela bazı arçların 4 le tırmandığı rampayı boşken yemiyo 3.düşüyoz bağırıyo 4 e çekiyon yemiyo bizdede aynı problem var valla hocam 3. vitesde az gazla ister yüklü ister boş tırmanamaycağı rampa yok çok kez dedik...3.vitesle rampa çımaya alışcas başka çaremiz yok ) aşağıdada bzim 59 bizim 59 beygirlik yawru var alıştık onla rampalarda yawş gitmeye yokluğu kötü sonuçda )